Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tension!! Stresssss ..

Dah mcm Hantu Kak Limah dah sekarang ni. Rambut dah kusut masai .. kembang serabai. Tension mengejar 'dateline'. Sok nak submit lagi 15 minit kul 5 baru nak suh buat. Dari dulu sampai sekarang camtu jugak .. sokmo last minit. Terpikir tak apa yg ai terpikir?? Where got quality if everything last minute? Buat keja dlm keadaan stress, penat, lapar, teringat anak kat rumah. Sudahnya keja siap tapi huru-hara!! 


15 comments:

alinac lover said...

a.a kan kak~ xsuka wat keje last2..nnti x puas hti

CahayaCintaIlahi said...

yup btul tu .. kdg2 mmg kte tak suka keja last minit tp kdg2 trpkse tk leh nk buat ape sbr ye kak :)

ummi_khalish said...

aslmkm kak...sbr2....tpikn dil pn pling grm klo bgi kje last minit...huhu...tngkn hti..senyum jelh..:-)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

SABAR YE KAK

sarah-najwan said...

stended tu KCE...salu gak dpt keje gtu..

jadi kira buat ikut kemampuan ajo..

risa said...

alahai siannya akk...tarik nafas panjang2 ye kakak cantik! Saye harap akk bole siapkan ye
takmo stress tau...nanti wrinkle kuar aihhhh

BUNGA said...

kesian kak cik.. saya yg kerja cleaner ni pun kdg2 stress. apatah lagi kakcik yg jadik boss ni.. hehe... sabar ye kak.. sabaaarrrrrrrrrrrrrr :)

Peri PiA said...

saba kc,pia fhm perasaan tu

alexa yussida said...

yus pon tension kak...tension ngn cikgu tapi skrg dah okayyy :)

hidup kena sntiasa ceria..dugaan di mana mana kan kak

eelobor said...

memang tension buat kerja last minute. selalu gak terkena. ada sekali terpaksa bawak balik kerja kat umah & mintak tolong isteri sekali. sudahnya, bila di hantar esok hari, katanya tak perlu pulak. bengkak tak? bersengkang mata laki bini sampai jam 12pm, sanggup dodoikan muaz kasi tidur awal2

azila said...

lor...samalah situasi kt kc.nak ke toilet pon kena postponed..heheh

CT said...

tu la KC ko dok posting entri je...hahhahaa...

gurau eh..xleh gurau masuk surau..hahaha

kak ina kl said...

boleh tau sape ek blogger tu..akak pun pernah gak terkena camtu..tapi akak tak kisah..ramai lagi member blogger yang lain yang masih ingat kat akak.

kerja..memang banyak cabaran..bersabar ajerlah

cikpuanhady said...

wahh..sabar kak sabar..tapi tu ler..letih gak kalau dpt keje last minute, pahtu nak cepat2..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

Aku Ibu Muda said...

wani dh alah bisa tegal biasa dh ngan keje2 last minit ni, imagine lah...buku dah nak hantar print..tiba2...adaaaaa lagi yg nk kena ubah..meroyan ai...huhuu