Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Lunch today

From Mama with Love :-

Ayam Sambal Berkicap dan Telur Dadar. Kalau Aiman .. Ayam, Kicap dan Telur ada top dalam carta makanan feveret dia. So kalo makanan simple mcm ni .. laju je dia makan. Senang dia ni. AILEBIU LA BABE. Hihi ..





14 comments:

eliyaezlinalias said...

yummmmmmmmmyyyyyyyllllliiiiicccciiiooouuuuussss!

qemaishak said...

simple tu yang best tuh..tambah sambal tempoyak & ulaman mau makan bertambah ni hehe

Peri PiA said...

pia honey dew n jambu hari ni :D

Farah Shamsudin said...

Aww!! sedap tuu.. balik kang nak buatt jugee laa.. tapi telur masak kicap je kott.

deAnza-wAnda said...

yang simple tuh lah wat tambah selera kc.. mase wanda blaja dlu pon.. menu camni lah jadik santapan..

Mama Likha said...

tayah byk2 mcmni dah menyelerakan kc :)

Ati Masrif said...

sedap tu..alamak kita
belum lunch lagi ni :)

selamat hari ibu ella

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

jgn kata aiman...D pun laju jg ni klu leh mkn mcm ni...sodap ni...

munna said...

telur klu dadar mmg munna suka..mata kerbau kureng sikit..lagi2 klu yg kuning x masak sgt

Ct Arina said...

nape telur dadar kc nampak sedap? haha^^ telur je punnnn

b a m b a m ' s said...

saya makan nasi panas ngan ikan pekasam pon dah selera macam makan ciken cop..ekkekeke.. :P

risa said...

moms cooking is the best!!! hehehe

cik bahulu oren said...

sdpnye aym kicap..hehe

azzey said...

laporrrrrrrrrrrrrrrr...