Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Single .. single .. double

Tu la kita. Ada masanya nampak mcm single. Tp sebenarnya ai yg nampak mcm single ni ialah unavailable sebab hidup ai bertemankan 'double ~ Aiman dan abahnya'. So, ai bukan single ye kwn-kwn. Hihi.

Alaaaaa .. kita sebenarnya nak cite lain. Tapi saat jari-jari halus parking kat keyboard, tetiba je muncul idea lain. Camna nih? Satu tajuk boleh buat 3 entry. Aduhhh .. nak dengar tak yg lagi dua tu? Nak cite tak eh? Hmmmm .. 

16 comments:

forever love said...

haha.. cter je la kakchik

Peri PiA said...

cpt citer!!hihi

cik bahulu oren said...

cite la akk
hehee

sarah-najwan said...

cu citer..cu citer...

Isteri Encek Bard said...

cu citer, ceciter kakak cantik

risa said...

sabor menunggu neh

Ujang9897 said...

tu la nampak muda lagi..hee

bujal X said...

saya nampak double~~sebab besar~haha~~

*oh hai kak~

diana said...

kita sentiasa nampak unavaiable sebab nak pi mana2 kena ada laki dan anak..
hehehh

alinac lover said...

nak dgr..hehehe

akak..untung akak ada mak tiri mcm mak sndri..kita share mak bole hehhe

yong nasib malang..mak tiri yong dok pedajal yong skrg ni.. :(

Azmie said...

suspen jek.. erkk..

SIELA MIKAIE said...

mne cternyer???

deAnza-wAnda said...

ce citer kc.. hihi...

ctpayong said...

jom citer...nak dengar gak cerita2 yang kita kita aje...santaiiiii.

azzey said...

mcm i plak triple lah kc....me, my hubby n my princess...he3...

[PCL] said...

sedang mengikuti cerita seterusnya..