Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Konpiussss!!

Tetiba konpius. Keliru. Undangan demi undangan diterima untuk Ahad ni. Dari kawan blogger, dari keluarga, kawan lama, kawan setaman. Camna sume boleh pilih tarikh yang sama?? Keliru .. keliru. Akan cuba beri yang terbaik selagi terdaya .. sebab .. sebab .. sebab ai sayang semua.

14 comments:

Mama Zara said...

Wani pun sama KC..tp tarikh 4 Jun... ada 4 kenkawan tersayang..huhu...2 tu boleh la main lari-lari sebab satu kawasan (Lipis), lagi 2 tu kt Chini ngan Perak..huhuu..tak ter pergi lah daku :(

qemaishak said...

sama cam wani 4jun paling banyak tak tau cane lagi tuh, dah la kat Kelate huhu

Mama Zara said...

qema...wani pon nak kelik kelate minggu 4 jun tu...hihi... tapi nak berjimba2 kat cameron dulu...maybe hari isnin baru balik pasir puteh :)

sarah-najwan said...

ambo je free weken ni..huhu..
tapi stress sb hubby pi KL pulok..

manage time molek KCE..pasti semua tempat/undangan akan sampai

risa said...

adoyaiiiiiiiii...samolah kito ni kak
jemputan sedara mara..jemputan kengkawan grup dan FB..
mak aihhhh...kalo ado yg tak dapek poie tu mintak maaf jelah kan..
tp macam tak best nak kecewakan semua org..hehehe

Ct Arina said...

kawen rina pun kc pun kene dtg taw.. hihi ;D

alinac lover said...

setting time kak~ peh merata la p nnti~

ct N honey said...

jangan jadi lebai malang sudah la,nanti semua melepas

Ardini Humaira said...

ha ah KC.. banyak giler jemputan. 15 kad.. pening dni nak pilih untuk pegi. kawan2 skolah. huhu 4jun belaka...


p/s: KC... yang merah tu RM43 termasuk postage :)

diana said...

satu umah duduk 15 minit je kakchik..
makan laju2 sembang laju2..
kompem boleh tu kakchik...
kakchik boleh...!!
wakakakaka

Peri PiA said...

cube,kc super women!!hehe

tp pia pasan kan,zaman sekarang ni kenduri kenalan byk yg clash..tarikh same

DJ-LRC said...

kc
ahad ingat tau....

lagenda said...

dtg untuk menghantui KC..hahahaha

ahad, 8 mei di seremban ya..Ekekeke!

kakchik@ella said...

Uik?? Lagenda dan DJ-LRC siap anta reminder tu.. huhu.