Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Single .. single .. double ~ Version 2

Selain dari Five, Six, Seven, Eight*dgn sore lantang*, single .. single .. double*dgn intonasi  enjoy dan ceria* adalah antara 'key' yg kita paling suka guna kalau 'lead' aerobik. Ekceli, kita dah lama tak ngajar, walau kita pernah dioffer RM200/jam tapi kita .. kita .. kita .. kita malas!! Hahaha. Aduhai .. hidup kita sendiri sokmo bizi .. byk sgt benda nak buat .. terlalu byk hati dan mereka-mereka yg istimewa dlm hidup kita yg perlu kita jaga .. camna kita nak take the offer eh? Ada satu offer tu, start 7 pagi. Means .. kita kena bangun kul 6 pagi .. keluar rumah pukul 6:30 pagi .. sian darling-darling kita kena tinggal, kan. Dat's y i tak boleh terima. If she read my entry, i hope she understand. Minat sgt-sgt .. suka sgt-sgt .. tapi kita tak boleh. Sori. Kita terima hakikat dan kenyataan bahawa dlm hidup ni .. bukan sume benda yg kita nak, kita boleh dapat. Kita redha.  Cukup setakat ini. Nanti kita sambung lagi. Ek eleh .. ada ke org nak dgr cite ko ni Ella? Ke ko je yg ckp sorang-sorang?? Hahaha ..

16 comments:

Peri PiA said...

ade la pia dgr ni

setuju kc,family penting

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

offer yg sgt2 menarik.tp betul gak kata akak..keluarga tu penting

risa said...

family first..our priority kan kakchik kannnnnn
kak...saye baca tau..saye tungguuuuu

munna said...

BETULLAH KAKCHIK KELUARGA LEBIH PENTING DARI SEGALANYA...

cik bahulu oren said...

family comes first :)

Ati Masrif said...

setuju..

bukan semua benda tu kita akan dapat

MamaYatie said...

tu la pengorbanan isteri & ibu..salute!!

Rtp Farra Arisha said...

nice oofer aaaa! bagus, family diutamakan.....:))

diana said...

cakap sorang2 tapi baca ramai2..
hehhehe

RynaHakimi said...

Murah rezeki akak..apepun, family comes first kan kakchik.. Hope akak sentiasa dipermudahkan segala urusan =)

Ct Arina said...

200 sejam?? pehh mahal tu!

Tina Othman said...

pergh...kuat kan stamina kc..boleh jadi instructor..salute lah

deAnza-wAnda said...

wanda dengar je nih kc siap komen lagi you...

Hanis Azla said...

at one time duit bukan segalanya kan kak bila ada yg lebih penting utk kita utamakan..

azzey said...

ada ketikanya dlm hidup ini...kita kene lbh mana yg lbh utama kan kc

[PCL] said...

owh...faham suda..perihatin dgn family ..bagusla..memang itu yg diharapkan oleh para suami...