Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ke Kotak merah dgn famili

Ahad petang minggu lepas, berrombongan Cik Nab kami ke Kotak Merah (Red Box). 3 generasi oke .. dari Opah, anak dan cucu. Best gak sesekali ber riang ria cara begini. Yg tak bestnya berebut microphone dan lagu dengan anak-anak belasan tahun. Almaklumlah .. budak-budak muda, lagu sume nak tip top and latest je. Yang versi tengah-tengah (tak tua dan masih boleh consider muda .. hahaha) pulak nakkan 80's .. 90's .. ha ambek kau .. rebut-rebut terus kitorang.



Makan, Minum dan Nyanyi togeter-gether. Sebelum pukul 10 malam .. balik .. balik .. sok anak-anak harus ke sekolah .. ibu-ibu harus bekerja. Anyway .. it's Fun .. fun .. and fun.


17 comments:

risa said...

weeeeeeeeeeee...bestnye
dah lama tak karaoke neh:)

Aku Ibu Muda said...

seronoknyaaaa

sarah-najwan said...

hapenning yer...

ambo lamo sgt tok berkaroake..thun 1998 kot..ehhehee

Adinda Amy Sensei said...

apa khabar kak..

cik bahulu oren said...

wahh
bestnye g karok ramai2
hehehe

Peri PiA said...

so much fun!

Nor Suhaiza said...

waaaa...bestnye...
lama dh x karok reramai..
last karok shari sblum exzam final...
hu3..esok nk exzam mlm ni leh ag g karok..ngeh3....

diana said...

tak sesonoh la mak2 orang berubat mic.wakakaka...
tengah bayangkan ni..:p

daddyzkool said...

masih belum ada perlawaan dari "mereka2"...hehe

Ct Arina said...

pehhhhhh heaven gile dpt nyanyi! dah lame x karoke niiii >_<

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ada nyanyi2 .bestnyer!

azzey said...

saya last ke karaoke ctr nilast year...:)

p/s: sory lm x jenguk kc. busyyyyyy....

RynaHakimi said...

mesti happening giler..hehe =)

Mama Zharfan said...

seumur hidup me tak pernah pegi mana2 pusat karaoke...

eelobor said...

huhuhu.... pergi gak ke karaoke minggu lepas ngan wife & anak. yang kelakarnya masa kami tengah dok nyanyi berduet, budak kecik tuh boleh terlena. hahahaha, sedap sangat kut suara abah & ummi dia nih.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

best jg kan kc sekali sekala mcm ni...

nelly said...

best tu !