Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Angin sepoi-sepoi bahasa

Bak angin sepoi-sepoi bahasa. Tutur kata .. cara berjalan .. cara bercakap ~ Romantis habis!! Molek sgt la tu. Ramai yg terjatuh hati dgn org camni. Tapi buat org mcm ai yg sokmo dan serba serbi laju .. ada masanya rimas. Slow motion la you ni. Letih ai menunggu u nak habiskan sebaris ayat. Hihi.

18 comments:

Innanie | Ariffin said...

cam gedik je orang tu! hahaha~

kak cik dah tgk vdeo sy as a present to my bff???

Ct Arina said...

kalau kene dgn mase n keadaan ok gak jadik slow motion ni. hihi^^

miaa spungen said...

wahhh boleh pulak jd cmtu ahha

eliyaezlinalias said...

biar laju cam ribut
atau lambat cam sipot
janji tak sakit kan hati orglaen~~~
kan kc kan?!

Gayahspears said...

cam itik pulang petang je dia ye KC.. hahaha

Gayahspears said...

cam itik pulang petang je dia ye KC.. hahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi..ckp pun slow2 ke sis?tu nama dia meleweh..keh3.hentak jek..br laju dia ckp sis..hik3

diana said...

tu gedik namanye kakchik..
lemah lembut sampai di label lembab!
errr..kita pun tak berapa suka orang gini..

CT said...

GEDIKKKKKKKKK...hehehe

Peri PiA said...

letihhh,hehehe

deAnza-wAnda said...

hihi... penatt

Ummiakid @ lily said...

kita dulu ada kwn cenggini KC...mmg rasa mcm nak abiskan ujung ayat bila berbicara dgn dia...kenangan sungguh masa zaman dulu..skg dh lost ctc dgn dia...x tau duk mana skg..

risa said...

ni namanya..bior lambat asal selamat kan kak...hehehe

Izan Ishak said...

izan pun tak suka org yg terlalu lemah lembut...buat kerja semua lambat. penat tunggu tau~

azzey said...

bkn je letih.. naik nyampah pon ada....kita bese ekpress je...:)

LindaRahim said...

alang2 dah slow...slow2 tarik bantal...slow2 tido la...hihi...

alinac lover said...

yong xleh jugak kalo mcm tu hahaha

Myra Jay said...

Mmg kalau dapat org cenggini penat, sama la myra pn, penat nunggu smntra nk abes 1 ayat :)