Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Masih hari cuti

Masih cuti. Best kan? Free and Easy. Boleh bangun lambat. Tak perlu buru-buru kejar 'timing.' Tak ada traffik jem. Tak ada "Tuan Besar" .. tak ada "phone call". Sesekali dapat menjauhkan diri dari suasana tempat kerja yang adakalanya 'stress' dan penuh cabaran, 'heavennnnn' lah sgt rasa hati.

Hari ni bakal Meraikan pasangan bercinta di Bangi. Bila menghadiri Majlis macam ni, ucapan kita hanya satu ~ Moga kekal bahagia selama-lamanya. Banyak cabaran weih hidup berumahtangga ni. Pahit manis, suka duka, susah senang .. semua harus dilalui bersama. Selamat Menempuh Cabaran hidup bergelar suami isteri ye, adik.


21 comments:

norh said...

selamat bercuti kak..
best kan..relax2 kat umah.. :)

Nor Suhaiza said...

happy holiday kc...
wowww....g mkn knduri....
best tu...

www.fierapirot.bolgspot.com said...

selamat bercuti kak..=) wahh nak gi gak kenduri..=)singgah and follow akak...=)

Bulan said...

selamat bercuti akak ;)

munna said...

selamat merehatkan minda kak chik.. munna pun pergi majlis kenduri smlm

diana said...

ambik gambar banyak2 kakchik..
kirim salam kat yana..:p

RaNiA said...

hari nie dah keja la KC..office sunyi..ramai sambung cuti...huhuhu

CT said...

Bestkan...coti2 kat rumah ni...bila pk esok nak keja..uwaaaaa :)

Mama Zharfan said...

rindunya kat kak chik ;)

me singgah BW sbb gumbira dh dapat streamyx ni hehe ;)

Adinda Amy Sensei said...

hai kak...selamat bercuti

eliyaezlinalias said...

kalo la stp hari adalah hari pekerja kan besh sbb xyah gi kerja...
hahahahha
p/s: ai da kena sindrom sengal akibat dos cuti berlebihan!

cik bahulu oren said...

best kn dpt becuti lama mggu ni
hehehee

Liza @ Adzriel AB said...

jumpa kak chik akhirnya... moga ada rezeki jumpa lagi kan...

athirah said...

hai kakchik!!! heheh.. jmpe tuan kat wedding ujang dlu br knal blog ni...

selamat bekenalan =)

toyolkiut said...

ai kakchik..

a'ah..
time cuti ni bnyk benar kenduri kawen..
best2.. suka tngok mempelai ni..

Princess Nur said...

k'chik..selamat keje esok :)

My Little Diary said...

cuti lagi ke tu kakchik....
org dah mula keje ni... hehehe

azzey said...

kc, bangi dh dekat dgn kajang tpt saya ...:)

Peri PiA said...

setuju,semoga kuat dan tabah

MamaEma said...

kak chik pergi erkh...ema last minut tak dapat pergi..frust betul..huhuhu

risa said...

kite terperangkap dengan shopping...sangat2 jeles tak dapat pi
nampak gambor2 akak kat wall atiq..hmmmm