Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Buat Sang Ratu

Ekceli terlalu banyak benda nak cakap .. banyak memori nak diabadikan disini tapi memandangkan esok adalah hari buat Sang Ratu .. prioprity have to be given to all beautiful and fabulous mum in the world. 

Ibu-ibu zaman sekarang adalah 'multi-tasking' ~Bkn hanya sekadar ibu. Kitalah Driver, kita lah Chef, kitalah Tutor, kitalah teman dan  kitalah bahu yg sentiasa bersedia saat diperlukan. Selamat Hari Ibu buat semua ibu-ibu yang membaca entry ini. Moga terus kuat dan bersemangat dlm menempuh cabaran dan dugaan. Moga sentiasa ingin memberikan yang terbaik buat keluarga tercinta.

One of the ibu-ibu in the word yg kena kerja hari Sabtu.
Muka terlambat pagi ni ~ mekap langsung tak da. Apa da ..

Buat kwn-kwn saya yg masih berusaha utk bergelar ibu, jgn kecewa .. teruskan berusaha. Sesungguhnya menjadi ibu adalah anugerah terindah dari Allah SWT kpd seorang wanita. Tidak terluah dgn kata-kata nikmatnya. Walau penat, kita tetap bersemangat. Walau adakalanya terluka kita tetap bahagia. Walau seribu halangan yg dtg kita tetap gagah menempuhnya dgn rela dan redha. Terima Kasih Tuhan atas segala kurnia.

Buat 3 org Ratu hati saya ~ Napsiah Bt Aki Ishak, Zabedah Bt Kassim & My MIL Ramlah Bt Long .. Love .. Love .. Love. Tak leh ckp byk dah. Airmata dah bergenang. Terharu dan bersyukur sbb dlm hidup saya, ada mereka-mereka.

35 comments:

Peri PiA said...

thanks kc :')

selamat hari ibu

natural beauty kc :)

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

selamat hari ibu juga buat KC..

sarah-najwan said...

selamat hari ibu KCE
semua ibu ialah super duper moms!!!!

cleopatra fieza said...

salam perkenalan kakchik!

Liza @ Adzriel AB said...

terlebih multi tasking.. he..he.. comel walau tanpa make-up. selamat hari ibu buat ibu hebat seperti kak cik. love u too.

Aku Ibu Muda said...

Selamat Hari Ibu buat KC juga :)

Piasara said...

"selamat hari ibu buat kc dn semua insan yg bergelar ibu...semoga menjadi ibu yg terbaik.."

Ct Arina said...

selamat hari ibu utk kc ^_^

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak chik...selamat hari IBU!!

toyolkiut said...

kakchik yg TK kenali seorang contoh ibu yg kental dan tabah!
juga ibu yg sngt pnyayang..
alhamdulillah..
slmt hari ibu buat kakchik dan semua ibu2 d luar sana..
syabas!

Izan Ishak said...

selamat hari ibu juga buat kakchik~

moga kita semua terus kuat n tabah untuk menjadi ibu yg terbaik buat anak2~

norh said...

Selamat Hari Ibu kak..

ct N honey said...

selamat hari ibu

Hari Ibu haram jika..

deAnza-wAnda said...

selamat hari ibu buat kak chik... salam sayang dari wanda...

-telordibasuh- said...

k.c slamat hari emak hehee

AiDa AzRyN said...

selamat hari ibu! ^^

azila said...

selamat hari ibu kc:)

Cikgu Nurin said...

Selamat hari Ibu juga buat KC..kitalah supermoms....

Miza Yusof said...

KAK CHIK, SELAMAT HARI IBU :)

Mama Zharfan said...

happy mother's day to kc :)

JOM skodeng blog me kalau sudi!

admin said...

macam tu la orang panggil prfesional mom, satu carrier yang orang laki xleh wat walaupun tuko jantina

Ummiakid @ lily said...

Selamat hari ibu buat KC...kasih ibu membawa ke syurga...kasih ibu kasih ajaib...sentuhan ibu sentuhan penawar...

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiy you ! ;)

alinac lover said...

yong xde mak da T__T

lagenda said...

hepi mothers day KC!

Anna said...

Selamat Hari Ibu jugak untuk Kak Chik.

eelobor said...

selamat hari ibu kepada semua ibu2 di luar sana

Adinda Amy Sensei said...

hi kakchik.....

selamat hari ibu...



p/s: memula bc tajuk tadi...ingatkan utk KILAUAN CINTA SANG RATU....hehehe...

belogkiter said...

Happy Mother's Day

YanaMIB said...

skrg sy sudah ada 2 ibu..hehe..esk mmg planning mau celebrate dgn ibu-ibu saya..ecewahh =)

happy mother's day kakchik!! ^_^

Faten Rosli said...

Hepi Mothers Day kak chik.. :)

munna said...

selamat hari ibu kc...bahagia rasanya bila diri kita sebagai ibu dihargai

Farah Shamsudin said...

selamat hari ibu kak.. cantik.. natural beauty

alexa yussida said...

selamat hari ibu akak :)

aiman mesti bangga ade ibu macam akak...gojes n multitasker :)

Mama Likha said...

samat ari ibu utk KC jugakk.. :)