Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

B .. B .. and B ..

Dari hujung tahun lepas hingga pertengahan tahun ini, huruf paling sinonim dalam hidup ai ialah 'B'. Perkataannya ialah Bizi. Hujung tahun dan awal tahun sibuk membantu Bonda Zabedah membuat persiapan perkahwinan adikku, Norizah.

Pastu bulan 3 dan 4 pun mcm-mcm halnya. Tapi tu la ... yg ai buat tu sume benda berfaedah. Tak da satu pun yg sia-sia. I think i need a break. Lambatnya ujung bulan ni, tak sabar nak terbang tinggi-tinggi.

23 comments:

risa said...

nak ikut!!

Ujang9897 said...

B...B kakchik pun sempat dtg kenduri saya..=)


terbang ke mana kak..=)


erm...hadiah aritu bila leh tuntut..ktorg tak kisah la mana2..=)

Bulan said...

same la akak Bulan pun bizi gak nie.xsempat nk update blog

Tina Othman said...

kena break jugak kc..klu tak break cmanana nak jadi money magnet..wah nak ikut kc terbang tinggi boleh?hihihi

ibu qaleesya said...

whah nak terbang ke amna?? best!!

MamaYatie said...

jeng3x..mana tu yer..sesekali rehat2 la pulak kan kak chik..

Aku Ibu Muda said...

mcm tau je KC nk terbang ke mana... B.... kan?

hihiii

Peri PiA said...

fly!!bestnya

qemaishak said...

B gak ni sebab auditor nk datang bln 6 tapi tinggal sikit lagi nak siap, lega dah..

forever love said...

kc nk pi mana.. nk ikut.. hihi

makdara TERdiva said...

eh! KC nak terbang ke mana tu?? bali kah? bandungkah? or brazil??
lalalalla

Isteri Encek Bard said...

wah ank terbang kemana tu akkak cantik.. syoknyer...

toyolkiut said...

huhu..
kakchik nk terbang gi mana ni..
naik belon ke?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak cik..ujung tahun nanti nk terbang tggi ke mana?..nakkkk ikutttttt....hihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

terbang tingi2?kemana kah itu?

YanaMIB said...

wahh kakchik nk terbang pi mana?? nk ikut nak ikut! =P

alinac lover said...

yong pon nk p jauh2 jugak lah kak

diana said...

balik dari terbang nanti jangan lupa update blog ye..
hahaha..
pesan awal2 dah ni..

deAnza-wAnda said...

da ader idea ke kc nak g mane?? nak ikot gaks...

ctpayong said...

selamat bercuti & take care.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh akak nak terbang ke mana?nak dtg jenguk adik eh?hehe

Ct Arina said...

kc nk terbang g jb ea? hihi ;D

azzey said...

nak ikut kc terbang tinggi2...syok nyerrrrr...:P