Mulakan hari dengan makanan

Wednesday, May 18, 2011

Hari-hari mesti nak kena fikir pasal makan. Makan pagi, makan tengahari, minum petang dan makan malam. Kalau kita bijak menyusun waktu makan kita, InsyaAllah sehat sejahtera. Tak da masalah angin banyak dalam badan dan asyik 'burrrrrpppp' je. Hihi. 

Ni entry tentang makan tengahari minggu lepas dengan Kak Senah, my assistant kat Madam Lim Restaurant, Tesco Menjalara. Dia half day. Elok dia nak parking keta, ai pulak tengah 'on' kan engine keta. Moh le kita makan Kak Senah, tak yah la rajin sangat 'lunch hour' pun nak keja ~ Lebih kurang gitu la kata-kata kita kat dia. So, marilah kita pegi makan ber 'driver' kan ai. Hihi.

Mix Paprik Set Lunch ~ Kak Senah punya. Licin dia makan tau. Hihi ..

Air apa entah Kak Senah minum tapi tersangatlah sedap rasanya

Kak Senah, my assistant. Waaaa .. Kak Senah udah kurus. Dari 80 lebih ke .... sekarang. Dia menurunkan berat badan dengan mengambil pendekatan yang ai selalu pesan ~ Berpada-pada, jgn over. Good job Kak Senah!! Hihi.

Ginger Chicken Lunch Set - yg ni ai punya. 

Ice Blended Lime with Grape jelly kot rasanya ni. Ai punya ni tapi udah lupa namanya. Alahai .. cepat beno lupa. Sah dah tua!! Hahaha ..



You Might Also Like

21 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail