Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sabtu ke 2 bulan 5 ~ Rindu Setengah Mati

Fuhhhh .. Rindu. Rindu setengah mati  kat blog. Camna eh org boleh tinggalkan blog lama-lama? Tak rindu ke? Kita baru dipaksa tinggalkan blog 2 hari sudah rindu setengah mati. Over kita, eh?? Hihi ..

Muka org rindu sbb tak boleh berblog bermula dari hari Khamis. Ada tak org rindukan tulisan kita? Eeee .. tak malunya tanya camtu. Ok .. ok ... tak yah jawab. Malu kita nanti tau. Hihi ..

Kalau wiken ni tak tau nak masak apa dan ada rasa nak terlangkup kan periuk dan kuali, boleh la makan kat sini. That if you like Chicken Rice so much. I suka Nasi Ayam tapi bukan yg dari sini. So, this is not mine. 

Haaaaa .. yg ni ai punya. My feveret Prawn Wantan soup and Pai Tee. Teringin nak buat Pai Tee sendiri tapi tersangatlah malas.
Sweet Mango Chat. Tapi .. tak sweet langsung sebenarnya. Sedap la korang. Must try ok. Hihi

At last, saya Kakchik@Ella dengan ini mengucapkan Selamat Berhujung Minggu buat kwn-kwn cyber serta pembaca-pembaca dan pengikut saya. Ecece .. tetiba nak buat pengumuman ala-ala pengumuman raya. Pe hal ko ni Ella? Demam ke? Ehh .. Bukan demamlah .. rindu!! Rindu ingin bercakap sorang-sorang di alam cyber. Agak-agak kan, ada tak org yg sama spesis dgn ai camni? Hihi ..

23 comments:

eliyaezlinalias said...

tak berani nk wt post kt blog lagik...biar rehat dlu..hehehe
windu kc!

Aku Ibu Muda said...

yearghhhh....rindu blog dan rindu KC juga :)

Peri PiA said...

rinda juge!sgt syukurlah dpt bertemu kembali

kat jj kepong kah?ehehe

kakchik@ella said...

@PeriPia, mmg patut digelar 'Pari-pari'. Hampir semua tekaan Pia tepat belaka. hihi

toyolkiut said...

rindu ngn entry kakchik yg sweet n hot..
hehe..

Cik Puan Zura said...

saya baru follow blog kc ni...pun rindu nak baca post baru... anyway, sweet manggo kat atas memang melaparkan tekak... :D

MamaYatie said...

a'ah la..tak leh layan blog jadik mcm ayam berak kapur..kekeke..selamat berhujung minggu...sok nak gotong royong kat kaw. umah.hehe

Innanie | Ariffin said...

Kak Chik... kita cuti 4 bulan!!! yehaaa!

Izan Ishak said...

yelah kakchik....bila tak dpt puclish smlm rasa pelik je kan...

selamat berhujung minggu jgk buat kc~

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

nk sweet manggo chat dan nak muka sweet KC..

Scya Lollita said...

heee , cik scya kakcik jugak kt rumah weeeee . hehehe


laparnye tgk bnde2 tu -.-

Mama Kembar 3 said...

aii pun rinduuuuu hehe

deAnza-wAnda said...

huhu..windu kc oh...

diana said...

amboi..
tengok mangga dia..
seketoi2 tu...

munna said...

selamat berhujubg minggu juga kc... sedapnya manggo tu...

AiDa AzRyN said...

Tahu takpe kak! aida pun rindu kat blog.. huhu.. nasib baik dah ok dah.. hehe.. ;D

Nurul Syazana Noorhijas said...

salam , zana nak manggo tu bole ? mcm sedap je . :D

Princess Nur said...

rindu la kak chik..sebab tu datang siniii..hee~

SANDRA AZWAN said...

Sweet mango chat nampak menyelerakan!! hehe

cik bahulu oren said...

skrg byk je pic akk pkai bju kurng
hehehee

risa said...

alolololo...comelnye org tu tengok camera..so, sweet:)

Ardini Humaira said...

yeay skang ni dah pulih :)

alinac lover said...

teringin~