Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kawan joget-joget

Tak kesah la kalau sumbang .. yg penting 'follow the beat'.  Dont worry about the style .. it will come later'. That is rule no. 1 kalo nak lulus Ujian jadi Instructor aerobik~ Listen to the beat. Kalo yg tu fail, turun pentas sekarang. Sampai sini sahaja sessi kita. Gitu la kata Tuan dan Puan Pemeriksa. Oopss .. sblm terlupa, ai stop sementara dari jadi Instructor. 'Timing' tak ada. Jgn panggil ai sementara ni ye. Later-later boleh le i consider. Hihi.

Last Tuesday nite, spending quality time with two beautiful woman. Menuju Puncak arah kami bertiga. Love them so much, bukan sebab pangkat atau darjat tapi sebab mereka berdua mengamalkan resmi padi ~ Makin berisi makin tunduk ke bumi. Both of them are professionals in their own field. Yanti@Pinky, Accountant at one of giant company in Malaysia and Dr. Rozanna is a Lecturer. Belajar tinggi, berpangkat tinggi, bergaji tinggi tapi hidung tak tinggi. Very down to earth .. sgt merendah diri. Bagus kan camtu. Sumber inspirasi ai la diaorg berdua ni.



Gambar lama ~ saja nak diabadikan disini buat kenangan kami bertiga. Boleh baca kat sini. Ni masa photoshoot kita yg pertama dulu.




13 comments:

Cikgu Nurin said...

mmg betul..itu baru nama orang berilmu..makin berisi makin tunduk...

eliyaezlinalias said...

KC kem salam kt kak yatie yea...
Windu plaks pada si kembar~~~

Ati Masrif said...

leh lah belajar dgn ella

^__~

makdara TERdiva said...

insyaAllah kalau dekat2 leh la join gathering tu..lau jauh..kirim salam di angin lalu kot..hehe!

MamaEma said...

hidung tinggi kerna mancung tak apa..jangan hidung kemek tp berperangai hidung tinggi agak berbahaya...hehehe

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

ramai betul kwn KC nih..sy rs KC nih misti peramah orgnya..

MamaYatie said...

salute org gitu! kc pun apa kurangnya..

Ismayanti said...

you're also my inspiration...a lot...n advisor too..hehe..

El..waalaikummussalam..sihat?

eelobor said...

upload lak video joget2 tuh, huhuhu

forever love said...

kene ujian dulu erk.??

deAnza-wAnda said...

one! two! three! yeaa... aerobikss..

alinac lover said...

sweet :)

Peri PiA said...

wow