Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

I Love U dan doa buat dia

Ayat-ayat cinta .. kalau dtg dari yg tersayang .. bahagia la jwbnya. Kembang jiwa. Kalau diucap oleh org yg kita suka .. hati tak rela menerima. Dlm hati berkata "Bla la u. Ai tak sudi*Cam penah experience je eh*Hihi.


Buat adikku Zila ~ isteri kpd Ben Ashaari, sebaris ayat dan doa cinta buat Zila ~ Semoga selamat menghadapi pembedahan. Kakchik doakan Zila kuat. Moga-moga semuanya akan lebih mudah selepas ini. InsyaAllah. 


17 comments:

eliyaezlinalias said...

alololololo biggiemonster....comel ler!

risa said...

wahhhh pandainye dak sorang tu belikan hadiah untuk mama gojes dia..hehehe
buat isteri en.ben..semoga selamat semuanya..aminn

sarah-najwan said...

wah..tahniah..

ambo sedey..hubby kat bangi loni..waaaaaaaaa

deAnza-wAnda said...

huhu... cute nye..hihi... kc.. kak zila kene operate kenape eyh...?

alinac lover said...

selamat hari ibu kak~

Peri PiA said...

sweet

semoga isteri BA cpt sembuh..Amin

toyolkiut said...

pandai aiman ambil hati mama ia..
eh, BA tu adik ipar kakchik ke?
baru TK tau..

LindaRahim said...

semoga Zila cepat sembuh...

Daddy Ziyyad said...

Adik u kawin dgn Ben?? baru tau

kakchik@ella said...

Eh .. tak .. tak. Walaupun nama kami lebih kurang sama dan nama ayah kami pun sama,tp bkn adik beradik. Cuma zila dah kakchik anggap mcm adik kc sendiri.

Ardini Humaira said...

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk! kak zila operation? huuu dni tak tahu... kem salam dni pada dia.. uhu nanges... semoga dia cepat sembuh, amin..

Isteri Encek Bard said...

semoga cepat sembuat buat kak zila

qemaishak said...

wah bagus aiman bg hadiah sempena hari ibu ye..terharu kan kak..

Ismayanti said...

nk tumpang jugak ucap selamat kt zila...insyaAllah..doa byk2..

diana said...

baiknya aiman..:)

cik bahulu oren said...

comeynye aiman bg akk adiah tu..

azzey said...

cute....

p/s: l kurang sama je hadiah yg kita dpt ye kc....