Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Majlis babai .. babai ..

Majelis makan-makan sempena perpisahan kat opis semalam. Dok sibuk menguruskan apa benda entah semalam, terlewat pulak ai turun. Org dah mula makan masa tu. Sib baik banyak lagi. Hihi.

Antara yg ada .. Racheal & Sarina from HR Dept, Kak Senah my asistant. Ramai lagi sebenarnya ..staff dalam opis je dalam 40 orang tapi ni je gambar yg ai ada.  Serius ai sedih, sebab the girl who resigned has been working with me since year 2005. We were team up together from Projek Laluan Persekutuan 54 Sg. Buloh pastu Bkt Jelutong, pastu PTG Kuantan, Desa Pahlawan dan byk lagi. Senang dia ni. Kita suh buat, dia buat. Tak byk cakap, tak byk karenah, walaupun kdg-kdg instruction tu last minit. Wat to do .. she's leaving for goods. All the best to u dear. As i mentioned earlier, Jgn lupakan Kak Ella. sob .. sob ..

12 comments:

forever love said...

jgn sedih2.. ada masa boleh jumpa

Tina Othman said...

lawanya kc..isnin mesti pki merah yea =)

Peri PiA said...

mcm pia ckp td,ukwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Nya :)

p/s-ade vacancy tak?hihi..pia spm je

makdara TERdiva said...

paling sedih bila nak berpisah dgn kawan2 yg dah ngam..huhu

deAnza-wAnda said...

sedih kan.. tambah2 kawan kita nih org baik2...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

suka tgk akak pki warna tu.sgt chantik

ibu qaleesya said...

hahah baca tajuk entry dah tersenyum saya..

miaa spungen said...

setiap pertemuan ade perpisahan kan huhu

diana said...

mana mungkin la
dia akan lupa kan kakchik..
heheheh

Faten Rosli said...

yg patah tumbuh, yg ilang beganti.
sure ada dpt kwn baru nnt.. :)

POSH76 said...

mesti sedih kalau dah kawan lamakan

azzey said...

bl dh lama bersama ; tetiba berpisah mmg terasa..:(