Sunday, May 22, 2011

Hampir Separuh sudah ..

Hampir separuh sudah perjalanan tahun ini. Terasa cepat sungguh masa berlalu. Separuh tahun yang agak  memenatkan. Dari segi pencapaian, bukanlah terbaik .. tapi sekurang-kurangnya 'memuaskan'. Banyak belajar benda baru .. jumpa orang baru .. tanpa meminggirkan yang lama.

Separuh tahun yang pertama ini juga, Selatan dan Timur udah ku jejaki dan bakal terbang tinggi-tinggi  tak lama lagi. Lagi 3 bulan Aiman bakal ber PMR, lagi 3 bulan jugak kita nak sambut hari raya. Persiapan?? Aiman nampaknya sibuk dengan tution dan study. Raya? Ai 'zero', tak da apa-apa lagi. Eh .. posa dah habis ganti belum? Amboi .. raya je nampak dulu ye. Hihi.

Selamat minggu baru, korang. 

18 comments:

Shiela Firdaus said...

selamat setengah tahun KC :-))

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak chik..ngah servey gak baju raya tuk anak2.mak-ayah baju tahun sudah pon xper..hihi

forever love said...

minggu baru yg memang pusing 360 darjah.. hehe

Farah Shamsudin said...

Saya memang tak yah ganti puasa kak kc.. tapi insyaAllah akan berpuasa sunat..")

munna said...

MUNNA DAH PREPARE KC..PUASA GANTI..ALHAMDULILLAH TAHUN LEPAS PENUH PUASA

diana said...

sedang mengganti la ni kakchik..
nak buat terus dengan yang sunat sekali..
nanti dah start puasa perut ni tak la terkejut kan...
heheh..kira macam prektis la ni..

eliyaezlinalias said...

hepi new 2nd-half year KC!

sarah-najwan said...

masa mmg cepat berlalu..

sedar tak sedar dah sampai tgh thun..posa ambo tok gati lagi..

Adinda Amy Sensei said...

kakcik nak terbang tingi-tinggi kemana pulak ni..hehe, bestnya

MamaYatie said...

ha'ah..dah 1/2 thn..

pose> penuh tahun lepas..suka2x
persiapan raya>baru beli kain..tempah blum..lain2 tak buat apa lagi

MamaEma said...

alamak..baru teringat belum habis ganti pose lagi ni...hehehe

qemaishak said...

rasa cpt je ahun ni berlalu lagi 2 bln lbh nak raya dah huhu

Peri PiA said...

mmg cpt mase sekarang

mommie yuyu said...

kejap je kan kc?yuyu pun x smpt pk psl baju raya lagi..pose pun x habis ganti..camno tu..kejap je ank kc dh nk pmr..

Nur Hawa Mohd Zin said...

memang kak...macam2 berlaku pada separuh tahun ni...semoga separuh tahun akan datang bawa rezeki dan kegembiraan utk akak sekeluarga :)

Ardini Humaira said...

dni lak rasa cam nervous betul bila masa berlalu cepat ni. zaman bujang nak tamat dah. ngeeeee

cik bahulu oren said...

adik da abis gnti puasa
hehe
skrg da mula puasa snt ;)

risa said...

saye pon takde ganti last year..hehehe