Wednesday, May 25, 2011

Jom main tabur-tabur ...

Seumur hidup kita, tak penah lagi kita minum Milo Tabur ... sampai la satu aritu, bestfren kita si Yanti@Pinky suggest kita order Milo Tabur nih. Kita sebenarnya hantu Nescafe O, bukan Milo tapi pe la salahnya cuba, kan. So, here we go .. Milo Tabur ..

Oohh .. gini. Camna nak minum ni Yanti? Gitu la soklan kita kat dia.

Kita tak reti .. so kita kacau-kacau biar sebati.

Pastu kita suh Yanti@Pinky buat 'demo' kat kita. Oooo ..  ratah milo tu dulu, pastu baru minum guna 'straw'. Baru ku tahu. Eeee .. jakun!! Hihi. Watever .. still Nescafe O*my opismet called it Ayer Hitam* is my favorite no. 1. Milo tabur ni manehhhhh la sangat. Mana tak maneh, milonya 'double'. Ishhh .. ai dah cukup manis, tak perlu 'double' .. single aje cukup. Hahaha ..

21 comments:

aDisH.sHidA said...

sedap sedap suka dulu2 kalau wt milo ais sendiri mesti wat gtu...dah lama x buat....

daddyzkool said...

tapi jadi mahal la sikit kan...

Mama Zharfan said...

me peminat milo, tp tak pernah try gak yg tabur2 ni heheh

diana said...

kita pun tak suka milo..
boleh buat sembelit..
suka kopi o..

suami tak bagi minum minum milo gini..
dia kata nanti tersedak..
hehheh

Tina Othman said...

tak reti nak minum milo camtu..oh kita sama ..kopi mmg peberet ever

Aku Ibu Muda said...

oooo....gitu ke milo tabur nye <--baru tau...kih kih kih

munna said...

baru je tadi baca kat blog wahida 'my all' pasal milo tabur ni... munna mmg suka minum yg ini...

azu said...

bestnya milo tabur, cm sedap..nk try ni wat sendiri kaw2 penye! http://azumie.blogspot.com/2011/05/salam-dan-hai-readers-baru-baru-ni-ada.html

Farah Shamsudin said...

sedapnya milo tabur.. feberet tau!

Fadzillah Kamarudin said...

tak penah minum...mungkin akan try...saya peminat tegar nescafe...

Peri PiA said...

kalo kat cafe PR,milo dinosur kunun namenya hihi

Ct Arina said...

rina suke milo. xyah tabur pun xpe asalkan pekat melekat terpikat! ehe ;D

azian said...

KC...

tabur dlm mulut terus dr tin milo...okey???hehehehhe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

adik tak pandai minum camni.klu ada milo yg tak hancur pun adik marah..ni lak suh tabur?hahaha..semua tak suka..horlick tabur pun tak minat.jakun kan?

Liza @ Adzriel AB said...

anak liza baya anak kak chik ni pandai buat camni. kecik2 dulu suka meratah milo.

Alin Marlini said...

Kalau kat Pappa Rich panggil Milo Dinosour Kak Chik..Anak2 Alin mmg feveret dorang nih..siap suruh babah dornag buat sendiri kat umah pulak ...

cik bahulu oren said...

dlu masa kecik2 suka ratah milo kt dapur :p

eiela said...

tak pernah minum lagi milo tabur nih. tapi time sekolah selalu ratah milo. sedapp

risa said...

weeeeeeeeeeee
saye memang hantu milo kak..adehh

Mama Likha said...

zte pun tk pnah try kc huhu

azzey said...

pelik gak dulu masa mula2 tgk milo tabur nih..