Friday, May 27, 2011

Ke Kotak merah dgn famili

Ahad petang minggu lepas, berrombongan Cik Nab kami ke Kotak Merah (Red Box). 3 generasi oke .. dari Opah, anak dan cucu. Best gak sesekali ber riang ria cara begini. Yg tak bestnya berebut microphone dan lagu dengan anak-anak belasan tahun. Almaklumlah .. budak-budak muda, lagu sume nak tip top and latest je. Yang versi tengah-tengah (tak tua dan masih boleh consider muda .. hahaha) pulak nakkan 80's .. 90's .. ha ambek kau .. rebut-rebut terus kitorang.



Makan, Minum dan Nyanyi togeter-gether. Sebelum pukul 10 malam .. balik .. balik .. sok anak-anak harus ke sekolah .. ibu-ibu harus bekerja. Anyway .. it's Fun .. fun .. and fun.


17 comments:

risa said...

weeeeeeeeeeee...bestnye
dah lama tak karaoke neh:)

Aku Ibu Muda said...

seronoknyaaaa

sarah-najwan said...

hapenning yer...

ambo lamo sgt tok berkaroake..thun 1998 kot..ehhehee

Adinda Amy Sensei said...

apa khabar kak..

cik bahulu oren said...

wahh
bestnye g karok ramai2
hehehe

Peri PiA said...

so much fun!

Nor Suhaiza said...

waaaa...bestnye...
lama dh x karok reramai..
last karok shari sblum exzam final...
hu3..esok nk exzam mlm ni leh ag g karok..ngeh3....

diana said...

tak sesonoh la mak2 orang berubat mic.wakakaka...
tengah bayangkan ni..:p

daddyzkool said...

masih belum ada perlawaan dari "mereka2"...hehe

Ct Arina said...

pehhhhhh heaven gile dpt nyanyi! dah lame x karoke niiii >_<

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ada nyanyi2 .bestnyer!

azzey said...

saya last ke karaoke ctr nilast year...:)

p/s: sory lm x jenguk kc. busyyyyyy....

RynaHakimi said...

mesti happening giler..hehe =)

Mama Zharfan said...

seumur hidup me tak pernah pegi mana2 pusat karaoke...

eelobor said...

huhuhu.... pergi gak ke karaoke minggu lepas ngan wife & anak. yang kelakarnya masa kami tengah dok nyanyi berduet, budak kecik tuh boleh terlena. hahahaha, sedap sangat kut suara abah & ummi dia nih.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

best jg kan kc sekali sekala mcm ni...

nelly said...

best tu !