Friday, October 28, 2011

2, 9, 14, 15, 17


2, 9, 14, 15(2), 17(2) November 2011 ~ Tarikh-tarikh mati (Due date/Dateline) yang bakal buat me and gang berkampung kat ofis.  So many tenders .. Jari-jari halus .. bersiap la kau untuk bekerja kuat bersama jari-jari gebu geng-geng yang lain. 

Sapa cakap we can clear the leave? In our condition, tiada cuti hujung tahun. No happy hour at end of the year. During this time, i wished that i'm one of the Gomen's. Hihi.

10 comments:

Ati Masrif said...

takde canlah aiman nak
anak mama di coti-coti malaysia :)

gedek! said...

Orang yang kerja dengan tender-tender ni di panggil pretenders... betol ke?

hahaha! (lawak orang tua)


~adik sihat?

eelobor said...

hehehe....masyukkk gak tuh

Cik Ina Do Do Cheng said...

selama berkampung kak chik. dah kejakan kenalah berkorban kui kui, apa-apa pun kesihatan jangan dipandang remeh tau.good luck

missbby said...

sabar jelah kan nak buat camana, dah namanya kerja kan kakchik..

Nurfaizah M Nor said...

smoga semangat terus membara menyiapkan tender...hihihi happy working KC! tak pe next year mesti ada habuannya....kann

Fara said...

...takpe KC. Janji cool! Hiks~

Gen2Merah said...

takpe, janji bole kerja dengan ikhlas kan.. ehee

h4ni3 said...

keje saya.. awal tahun ker, tengah tahun ker, ujung tahun ker, semua samaaa jer. lagi boring! huhu~

Ibu Darwisy said...

wah manyaknyer tender KC..berpoloh tiak weyh..hehehhe