Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Antara Murtabak Ayam dan Roti Cheese

Antara Murtabak Ayam dan Roti Cheese, mana satu pilihan hati? 




Murtabak Ayam Segera dan Roti Cheese Goreng buat Santapan pagi 3 perut kecil di rumah ini. Buat tekak Melayu macam ai, dah tentu Murtabak Ayam "Well done" itu pilihan hati.  Dipadankan dengan Nescafe O panas dan Salad 'crispy' sambil melayari Surat Khabar bahasa Melayu,, haihhh .. terduduk lama pulak di meja makan pagi ini.

* Anyone know where to get the best Murtabak Ayam Segera in Malaysia? Nak refill stock ni. OK lah. Got to go ~ Nak menyiapkan diri untuk misi "Berkhidmat untuk Syarikat". Boss nak bagi 6 bulan Bonus kot ujung tahun ni??? Tihihihi ...

19 comments:

Cik Diana said...

sedapnya.. terliur.. lapa.. huhu

eliyaezlinalias said...

Dua2 pon sedappppp
selamat working kc!!!

Gimi said...

murtabak...wo, kenyang ke makn ni sarapan?

kakcik said...

6 bulan bonus? Banyak tu! Kakitangan gomen dapat 1/2 bulan, gempanya bukan main!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nak murtabak ayam kak..

MamaYatie said...

murtabak! mmg peminat setia sejak kecik2x..dah siap ke tender tur?

Mama Zharfan said...

i love murtabak..yum yum :)

ummi_khalish said...

dil minat betul dgn rotu cheese tu..mntk sikit kak...nyum nyum...hehehe...

eelobor said...

wah....bakal dapat 6 bulan ker? masyukkkk tuh

eliyaezlinalias said...

dua dua pon shedap!!!

eliyaezlinalias said...

dua dua pon shedap!!!

Aku Ibu Muda said...

6 bulan bonus??? KC keje kt mana?






nak apply keje kt situu...ahaks!

MamaEma said...

wau, 6 bulan bonus kak?


dah lama tak dtg ke rumah kedua kakchik ni?

miya said...

dua2 pun sodap.. yummy!!

bonos 6 bulan?? super duper yummy!!!

alinac lover said...

murtabakkkk yong suka

PinKy MoMMa said...

prefer roti cheese..wah tekak nak mat salleh je hahaha..plus mudah boleh buat sndiri..yg murtabak tu kite main tunjuk tunjuk je KC ngeeee ;p

Ms Fai Ayie said...

tetiba perut rasa lapar lak tgk pic murtabak ayam dgn roti cheese ni...dh la fai ni "antu" cheese...hehe...

Dari kulit berjerawat yg bernanah...Kini semakin cerah dan licin

Woofer Storm said...

sy nak dua2 leh??ehhee

kdg2 tamak tu penting..heheee

el said...

best kalo jd jiran kc..hari2 leh tapau bekpes enak..hahahaha