Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Siapa Nora?

Hati 'curious' tertanya-tanya ~ Siapakah Nora yang 'Life nya begitu Secret' sekali itu ye? Jom kita 'find out' sendiri hari Sabtu ini di Istana Budaya.

Will be there this Saturday. Excited nak tengok Teater yang dikatakan 'happening' sangat ni. Tetapiiiii .. lebih 'excited' lagi nak bertemankan mereka berlima yang sentiasa manis-manis manja dalam hidup saya.


Apa-apa pun,  sebelum dapat meng'happening'kan diri hari Sabtu ini, i got 'head pening' first because traffic jam very bad along Jalan Tun Razak tengahari semalam* Mencikk ai tau*

Opssss .. sila jangan ikut Aksi Mengambil Foto sambil 'Driving' seperti yang saya lakukan diatas sebab risikonya tersangatlah tinggi.

25 comments:

makdara TERdiva said...

wah KC..bz memanjang..sabtu dgn girlprens, ahad plak dgn blogger fren.. :)

rara pinkmafia said...

wahhhh besh nya.sis jgn lupa hupdate nt taw =)

luahfikiran said...

SALAM,
AHAD NI, KITA KE RUMAH KAKCIK !

eliyaezlinalias said...

sroootttt! (nanges smbil kesat ingus...) sedey xde peluang nk tgk~~~

kakcik said...

Jangan lupa hari Ahad adalah hari untuk kita berkumpul pula. :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

nak itut, alah pegi tak ajar cik ina ye.

kakchik@ella said...

@MDT, Dato' LF, dan Kakcik seroja ~ InsyaAllah .. will be there.

Melati Qistyna's Mummy said...

Kc nak g tgk Nora tu ek? Bestnye.... Nak itut...... Hehehe

Cik Bambam said...

lamanya tak tgk teater! huhu

azian said...

KC...
bestnya kc...
nnt story2 kay...
sy mmg tak pernah tgok teater2 ni hah...wayang pun dah lama dah tak tgok...

el said...

tensen el ms g kl ritu..jem giler babun..
ooo nora tu ke...semangat npk kc nk tgk..nti update eh..kim slm kt nora tiara

MaMa AiNi said...

KC..ramai org kata bagus `nora` tu..bestnya kalau dpt layan nora..tapi en.hb keluar kws..hu2x..

POSH76 said...

bessnyer nak gi tengok NORA ...ramai komen kata bess

Ct Arina said...

rajinnye kc tgok theather ^_^

Tina Othman said...

tengahari pun jam, pengsan

kc, jelesnya dpt tgk Nora, nak ikut jugak

PinKy MoMMa said...

bestnyerrrr KC tengok dah...ce review skit hehehe..

blogger memang begitu di mana mana akan amik gambar hehehe..

wahida said...

berapa rega tiket?

nnt review yer...

munna said...

wah!... bestnya....

diana said...

nak pi dengan aiman ke kakchik??:)

alinac lover said...

yong tingin nak p jugakkk huuu

Alin Marlini said...

bestnyer KakChik..Alin tak pernah tgk teater seumur hidup..hehehe

oshin-jamel said...

waahhhH...bestnye......teringin nk pg tgk!

kzai said...

ella..best nye gi tgk therthe..btul ke spell ni..

? said...

tumpang hepi sama..

Peri PiA said...

kc syg,tmpt cr rezeki pia dekat2 situ hehe