Mengejar masa dan makan tengahari kita ...

Monday, October 31, 2011

Hari ini, bakal mendera jari-jari halus dengan aktiviti mengisi Senarai Kuantiti. Bakal pulang lewat kerana sibuk dengan kerja-kerja. No complaint sebab dah biasa tapi harap-harap tak perlu berkampung di ofis sampai jam 4 pagi like others did. Hope boleh 'maintain' cara kerja yang "Work Smart, not Work Hard". Echewah ..

Meanwhile, buat yang tak da idea nak makan apa tengahari ni, cuba try menu ni kat Papa Rich. Boleh tahan sedap. Hari ni baru 1hb korang mesti poket penuh lagi, kan. Ai lain, dah 1hb pun belum gaji u. Kena cukup sebulan kerja baru Boss nak bayar gaji. Pandai betul dia kira, kan ~ Money Matters betul. Hihi.

Mee Goreng

Kuey Tiaw Goreng

You Might Also Like

17 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail