Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kenduri hari Ahad.

Event :- Kenduri dan Birthday party hari Ahad. 
Organiser :- My only kakak, Kak Yang (KY). 
Date and Day :- Ahad, 2 Oktober 2011, 12 tengahari- 5 petang.
Location :- Tmn Impian Indah, Sg. Buloh.
Result :- Kenyang + Penat.

 Cornflakes Oreo Cheescake ~ Before and after sponsored by me.



Alif Haqeem and the gangs ..








OK. Tamat sudah entry Mengenang Kenduri dan Birthday Party Hari Ahad di rumah KY. Sekian. Tima kaseh buat yang singgah dan baca.





15 comments:

eliyaezlinalias said...

kc...ajar caner wt kek tuu.....

Mamaleesya said...

nomey kek

kakcik said...

Meriahnya makanan. Alhamdulillah. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ikan kering tu sedap...nyum2

mommynana said...

uih sedap tuuuuuuuuuuuuuuuuu
yummy!!

Tina Othman said...

kc, kek tu buat sendiri ke tempah tu

munna said...

KC buat sendiri ke cake tu...sharelah resepi

KuNanGKuNanG said...

bestye dapat makan kek..lauk pun sedap2...:)

PinKy MoMMa said...

KC..oreo cheese cake tu sangat tergoda okeh..dah lar tengah nak diet hahahaha sabar je laaaa...

ditambah dengan lauk lauk kampung pulak..sangat mengundang kelaparan..

Alin Marlini said...

NYUM..NYUM..SEDAPNYE

alexa yussida said...

mata nampak ulam ulaman tuh je :p

diana said...

kakchik buat kek tu??
macam mana buat dia??

Nieza said...

sedapnya tgk menu makanan tu kak...sungguh menyelerakan..terus rasa lapar..hehe

Ct Arina said...

heavennye lauk pauk! agak2 cornflakes oreocheese cake tu kc buat sendiri ke order ek? hihik ;D

Suara Kalbu said...

Aduhaiiiiiii Kak Chik..

Banyaknya entry makan makan kat sini. Dah la perut lapar ni ...saja je akak ni tau ...