Monday, October 24, 2011

315 JUTA

Pagi ni borak dgn Tuan Besar. Bukan sebarang borak tapi borak bernilai 315 JUTA. Saja je besarkan perkataan Juta tu supaya ianya "Loud and Clear" even entry ini tanpa suara.

Juta RM bukan Juta Rupiah. Expanding a business its good tapi haruslah Ukur baju di badan sendiri. Aku nervous dan kecut dengan angka tu walhal kerja Tuan Besar mencari 'fundings' dan sebagainya. Aku Tulang Belakang jer. 


Hmmmm .. mungkinkah? Rezeki .. Kerja Tuhan. Kerja kita berusaha. Betul, kan?

13 comments:

Mama Zharfan said...

apa2 pun moga berjaya and murah rezeki kc ..amiin

Aku Ibu Muda said...

bestnya kalau juta2 tu milik kita kan...ahaks!

SURIA AMANDA said...

kannn..mesti best..amin..

eliyaezlinalias said...

amin~~~semoga Tuan Besar sukses & kakchik gemilang!

Azie Azman said...

fuyooo..banyak tu 315 juta..
takut dengar..huhu

diana said...

semoga berjaya kakchik..:0

MasZuber said...

wow....project apa tue kak chik? byk tue nombornye..

miya said...

gudluck kakchik..

MaMa AiNi said...

wow..bestnya kalau mama ada rm 315 juta tu..he2x..tapi bukan juta rupiah !!..

Princess Nur said...

Fuyoo..Projek besar tu kchik..Nur dengar sploh ribu pn menggigil kepala lutut hihi

akuzle said...
This comment has been removed by the author.
qemaishak said...

InsyaAllah ada rezeki tak mustahil kakchik..yang penting rajin usaha disamping tawakal.

Anaa said...

usaha ella.. insyaAllah, pasti ada rezekinya nanti.. wahh, juta tu.. nak tumpang sekaki boleh.. hihi..