Friday, October 21, 2011

Nama dia MonRods

Satu hari di tengahari yang matahari langsung tak ceria .. saat saya berkelana di atas jalanraya, ku 'divert' kan stering kereta ku ke Laman Seri untuk menjamu selera.

Nasi Ayam Istana 'very the Malay taste',  Mee Kuah, Fresh Lemon Tea


Kesimpulannya, kat sini banyak pilihan makanannya. Gi la cuba. U dont try u never know, right. BTW, special credit to my blogger friends El dimana her review on the restaurant telah menggerakkan kaki ku ke sini. Environment best. Deco best. Makanan OK. Harga pun ok. 

14 comments:

Fara said...

Tak dpt sy nak mkn makanan yg sy ley msk sendiri dgn harga yg mhl KC! Ouh! Tidakkkkkkkkk!

deno said...

emm.... nampak menyelerakan.... tapi kat sana je ada... bleh tengok gambar je la... huhu

munna said...

ubi rebus tu yg sedap KC....

Yana Houry said...

sedapnye akak.....

Liza @ Adzriel AB said...

pilihan kak chik selalu saja yg menggegar jiwa. menyelerakan.

Melati Qistyna's Mummy said...

Mee kuah tu amat menggiurkan..... :)

ummi_khalish said...

aduhai..berkeroncong perut ku..dan sangat terliur tengok nasi ayam istana tu....huhuhu..

norh said...

tengok menu pun dah macam best..

ain dzaya said...

sedapyeee!!!

azieazah said...

Memang the kampung! Sebab ada Pisang Rebus!

akuzle said...

ohoh! baru bukak outlet dier yg baru kt shah alam neh... haruslah terjah

Cik Ina Do Do Cheng said...

makanan sedap, rega berbaloi. mee berkuah cam tu cik ina suka sangat kena plak ngan tea o lemon sedap.

el said...

el penah mkn kt sini..kt penang pun ada..tp set2 dia mahal lah kc...sekali je mkn..kalo nk mkn sure poket penuh..hahah yelah anak rmi skrg kena bajet hehehe

kpah k-poh said...

tu diaaaa..pisang rebus pun ada...rm4.90 tu berapa bijik KC.?..Kalau kat kg ni..pisang rebus mmg kegemaran kpah...kat sini susah nak dpt pisang yg sesuai di rebus...