Saturday, October 29, 2011

Weekend Long List and Wishlist.

Hai Frens .. what u do today? Whats your plan for weekend? Bangun lambat ke? Lepak dengan kesayangan ke? I have a very long list of unfinalise plan. Which one? A, B, C or none? Hihi.

Breakfast 'Banana Leaf Roti Canai with Fried Tenggiri' ~ lots of calories but OK if taken sesekali. Gonna burn it tomorrow with aero activity.

Lately, Mr. SUV banyak ragamnya till i thot of changing to a new one*mcm la banyak duit* So, there on getting a new car has become part of my Wishlist. Off course idaman hati kereta yang tinggi-tinggi sebab KL sokmo banjir. Lagipun, ada extra security, kan. So kita name a few here ..
  • CRV
  • Toyota Harrier
  • Toyota Fortuner
  • Toyota RAV4
  • BMW*mcm mampu*
Among all Aiman said "OK lah ma. BMW ~ Bring More Woman." Hihihi. Bakal Casanova rupanya anak aku. Eh .. Sapa Drebar ni? I ke U? 



17 comments:

Puan Kutu said...

apa?bring more women?ohh janganlah aiman anak sy begitu.hehe..

Yatie said...

hehehehe,,klakor lerrr Aiman...

Fara said...

Amboi, kemain Bring More Woman eh? Err, maybe die maksudkan....kwn2 KC kot? Anty2 die ke. Hiks~ Pk positif!

Izan Ishak said...

kalau BMW kete mmg best! tp kalu bring more women tak molah KC...

diana said...

bila aiman nak belajar memandu nih...
boleh mama dia tidur kat sebelah..hehehhe

kakcik said...

Dalam senarai kereta idaman Ella tu, kakcik memang terpikat dengan Fortuner. :)

Sebenarnya kakcik memang peminat kereta2 toyota sejak zaman persekolahan lagi.

Marina Monroe said...

hahahaha auntie pun ada wishlist on model of cars tapi only wishlist which can never be reality to me..huhuhu

laskar pelangi said...

bestnyaaa kakchik benda tu..terliurrr naaa =.=

luahfikiran said...

SALAM,
BEGITU MAKSUD BMW, YA ! BAGI LF, IA SINGKATAN KPD BEST MAN WIN ! MACAM MANA, BOLEH TERIMA ?

azzey said...

kc, blanjer BMW satu...hu3..

ainnoraini said...

KC, BMW 5 series...
perhhh glemer tuu..nnt ain tumpang naik kete tu pun jadi la yee...

MamaYatie said...

wahh..dah terbayang2 dah kakchik drive bmw tur..

aiman...haiippp! dont noti2 arrr

alinac lover said...

yong pon nk kete bru jgk insyaAllah

rainyscream said...

wow. bmw. pilih yang bolat nyer. yeahh! hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

auwww aiman punya dialog tu tak blh tahan..haha

KC...sedap dan nmpk gebu roti canai tu.terliur adik.bilalah blh mengeteh ngan akak sayang ni ye

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina suka nengok perempuan bawak MW, cam sorang kawan cik ina kat opis, pada cik ina perempuan bawak BMW bring more confident.tuk ke kak chik.kui kui

azian said...

hahahahha...
suka laa aiman...kim salam kat dia ye kakchik....