KEDAI MAMAK

Saturday, November 20, 2010

Kedai mamak dulu dan sekarang jauh bezanya. Dulu kedai mamak tempat minum Teh tarik, Roti canai, Rojak, Ayam goreng rangup, Kari 'power' dan yang seangkatan dengannya.

Skrg kedai mamak dh ada 'Western' .. dh ada Tomyam. Ada yg sudah bergelar Bistro. Chewah ..chewah .. sudah upgrade. Hebat!! Hehe ..

Byk yg sudah ada WIFI Free Zone. Wah .. Fesbuker dan Blogger suka nih. Hehe .. Ramai gak org MLM yg buat perjumpaan di sini. Kaki bola, kaki wrestling jgn cite lah, memang dari dulu lagi dah bertapak kat kedai mamak nih. Hehe ..

Apa hebatnya Kedai Mamak?? Hehe .. Kedai Mamak is a sucessful Product of Marketing lah. Mcm-mcm ada. Ringan-ringan .. berat-berat .. santai-santai .. serius-serius .. sume ada. Sume org blh terima, kan!! Yg biasa-biasa ada, yg 5 bintang pun ada. Kayu dan Pelita - dua2 mahal!! Kan korang kan .. Hehe .. 

You Might Also Like

16 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here