BMW. Bola Itu Bulat

Saturday, October 29, 2011

Lagi tentang BMW ~ yang dilabel Bring More Woman or Best Man Win (juga boleh diterima). Haha .. dua-dua lawak, saya suka.


Sebenarnya, kalau setakat BMW tu, umur belasan tahun dulu saya dah mampu naik ~ "Bas Mini Wilayah". Hahaha .. Sekadar lawak. Hidup tak boleh terlalu serius, kan. Sapa pernah naik Bas Mini Wilayah?? Meh kongsi cerita kat sini.

BMW ~ Kereta idaman tiap manusia yang ada nafsu dan selera. Tapi ukur baju haruslah di badan sendiri. Selepas jenuh ukur atas bawah, depan, belakang dan sisi .. OK .. Kita 'X' BMW sekarang juga. Jangankan sebijik BMW, tayar kereto pun den tak mampu.



BTW, Bola itu bulat. Tu pasal Negeri Sembilan monang somalam. Gol pertamo tu macam gol sendiri sobab Penjago Gol Terengganu yang molek rupo tu ibarat terkuis bola ke dalam tiang gol dongan tangannya sendiri. Wahhh ,, Kak Yang den mosti lompek-lompek suko kek rumah semalam psl suami dio orang Bongek. Den somalam atas pagar, Sapo monang tu yang den sokong. Hahaha .. tak da pendirian!! Eh .. OKlah. Ini entry memang tak da isi sekadar bebelan seorang Blogger yang free mindanya kerana terlebih rehat hari ini. Sian readers yang baca, kan? Eh .. ado ko yg baco? Ke eden yo yang syiok sendiri? Hihihi.







You Might Also Like

15 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here