Saturday, October 29, 2011

BMW. Bola Itu Bulat

Lagi tentang BMW ~ yang dilabel Bring More Woman or Best Man Win (juga boleh diterima). Haha .. dua-dua lawak, saya suka.


Sebenarnya, kalau setakat BMW tu, umur belasan tahun dulu saya dah mampu naik ~ "Bas Mini Wilayah". Hahaha .. Sekadar lawak. Hidup tak boleh terlalu serius, kan. Sapa pernah naik Bas Mini Wilayah?? Meh kongsi cerita kat sini.

BMW ~ Kereta idaman tiap manusia yang ada nafsu dan selera. Tapi ukur baju haruslah di badan sendiri. Selepas jenuh ukur atas bawah, depan, belakang dan sisi .. OK .. Kita 'X' BMW sekarang juga. Jangankan sebijik BMW, tayar kereto pun den tak mampu.



BTW, Bola itu bulat. Tu pasal Negeri Sembilan monang somalam. Gol pertamo tu macam gol sendiri sobab Penjago Gol Terengganu yang molek rupo tu ibarat terkuis bola ke dalam tiang gol dongan tangannya sendiri. Wahhh ,, Kak Yang den mosti lompek-lompek suko kek rumah semalam psl suami dio orang Bongek. Den somalam atas pagar, Sapo monang tu yang den sokong. Hahaha .. tak da pendirian!! Eh .. OKlah. Ini entry memang tak da isi sekadar bebelan seorang Blogger yang free mindanya kerana terlebih rehat hari ini. Sian readers yang baca, kan? Eh .. ado ko yg baco? Ke eden yo yang syiok sendiri? Hihihi.







15 comments:

Marina Monroe said...

Salam, auntie baca sampai habis..hehehehe

gadisBunga said...

saya baca abis. pape pun, saya paling suka BMW yang tayarnya mahal nak pengsan tuh!

eiela said...

saya pun baca sampai habis, wat senaman muka nih dok gelak-gelak baca. huhu

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina terlepas tonton, kak chik ko bebel dah cam orang nogori plak.kui kui. cik ina pun sokong yang menang je selalunya.

eelobor said...

teringat kata seorang sahabat, BMW is stand for Burn My Wallet

h4ni3 said...

den dah baco
tapi den tak tengok bola.. hehe

bmw? den pun penah naik masa mudo2 dulu.. samo la, bas mini wilayah. ngeh3x~

eliyaezlinalias said...

BMW?! ada...tapi bukan dri sendiri punya. Tumpang asben punya!!!hihihi
btw, i x tgk pon menda bulat yg bgolek tuuu hihi

Citarasa Rinduan said...

kalau kakcik nak tau.. ayu teringin nak naik BMW.. tapi tulah tak mampu..
tang bola tu..
hahahhha
ayu tak suka layan..

rasanya mmg tak minat, selain ayu dna en suami kaki bangku

alinac lover said...

hahah lawak entri ni

yong lg truk..x tgk pon bola hehe

diana said...

chelsea pun kalah kakchik..
nak demam dah rasa..
hehehhe

Amy Syaquena said...

Walaupun mood agak sedih tapi dengan membaca entri ini , tersenyum lebar saya kak....lucu bangat hehe...

kakngah said...

yang ponting..
takdo acaro bakar kusi stadium.. kehkehkeh!!!

RashAtie said...

BMW...hmmmm

Anaa said...

akak pun sama GB.. suke bangat bmw.. kehkekkeh.. pengsan, bangun, pengsan lagi, dan lagi.. masih gak tak mampu beli.. sekadar nengok jer ler sebijik beemer 7 series menjalo kek dopan opis den ni hah.... nanti nak jumpa driver dia lah, nak bergambo ngan kunci keta tu..jadiler.. hihi..

Ibu Darwisy said...

hahaha..ai pon atas pagar gak..last2 hoben jang hoben yg menang...huhuh