Meet The Bloggers di rumah Kakcik Seroja

Sunday, October 23, 2011

Alhamdulillah ... Aktiviti 'Meet The Bloggers' yang dirancang oleh Kakcik Seroja and the Geng berjalan dengan lancar dan jayanya. Terima kasih pada Kakcik yang sudi memberi ruang pada kami untuk Majlis Ukhwah seperti ini. Banyak kerja kan Kakcik. Mesti Kakcik and The Geng tido lena malam tadi kerana kepenatan setelah berhempas pulas dari mula hingga akhir untuk memastikan segala-galanya berjalan lancar. Dah macam rumah kenduri. Hihi.

Ramai lagi tak da dalam gambar ni, kan?


Setelah menjalinkan ukhuwah di alam maya, bagaikan mimpi bertemu Anaa, Hanis Azla, Kakcik seroja, Kak Azie, Atie, Azian, Auntie MarinaDr. Faiz dan isteri serta yang lain di alam nyata. 


Buat Kakcik dan Kak Azie, terima kasih banyak kerana buat saya rasa sangat selesa sebab saya sebenarnya pemalu dgn org yang saya tak pernah jumpa*Aiman ckp "Mum, your face blushing', nampak sgt mama segan* Sungguh berbaloi perjalanan memandu sendiri dari Sg Buloh ke Kota Dsara menjemput MDT dan berpusing-pusing mencari rumah Kakcik sebab saya tersgtlah tidak 'familiar' dgn Tmn Kencana. Hilang penat berganti ceria di samping mereka-mereka.


Dan, sekarang, look forward untuk perjumpaan seterusnya di Bdr Baru Bangi. InsyaAllah.


* Tak sangka Uncle Gedek pandai senyum. BTW, Aiman kata Uncle rock.
* Tak sangka Dato LF 'humble' dan peramah orangnya.




You Might Also Like

30 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here