Sunday, October 23, 2011

Meet The Bloggers di rumah Kakcik Seroja

Alhamdulillah ... Aktiviti 'Meet The Bloggers' yang dirancang oleh Kakcik Seroja and the Geng berjalan dengan lancar dan jayanya. Terima kasih pada Kakcik yang sudi memberi ruang pada kami untuk Majlis Ukhwah seperti ini. Banyak kerja kan Kakcik. Mesti Kakcik and The Geng tido lena malam tadi kerana kepenatan setelah berhempas pulas dari mula hingga akhir untuk memastikan segala-galanya berjalan lancar. Dah macam rumah kenduri. Hihi.

Ramai lagi tak da dalam gambar ni, kan?


Setelah menjalinkan ukhuwah di alam maya, bagaikan mimpi bertemu Anaa, Hanis Azla, Kakcik seroja, Kak Azie, Atie, Azian, Auntie MarinaDr. Faiz dan isteri serta yang lain di alam nyata. 


Buat Kakcik dan Kak Azie, terima kasih banyak kerana buat saya rasa sangat selesa sebab saya sebenarnya pemalu dgn org yang saya tak pernah jumpa*Aiman ckp "Mum, your face blushing', nampak sgt mama segan* Sungguh berbaloi perjalanan memandu sendiri dari Sg Buloh ke Kota Dsara menjemput MDT dan berpusing-pusing mencari rumah Kakcik sebab saya tersgtlah tidak 'familiar' dgn Tmn Kencana. Hilang penat berganti ceria di samping mereka-mereka.


Dan, sekarang, look forward untuk perjumpaan seterusnya di Bdr Baru Bangi. InsyaAllah.


* Tak sangka Uncle Gedek pandai senyum. BTW, Aiman kata Uncle rock.
* Tak sangka Dato LF 'humble' dan peramah orangnya.




30 comments:

eliyaezlinalias said...

wahhhh! gath lagik eh kc..
rajin sungguh!

kakcik said...

Kakcik pun teruja dapat jumpa dengan kawan2 semua. InsyaAllah, kita jumpa di rumah Dato' LF nanti. :)

Marina Monroe said...

Salam, harap2 kita berjumpa lagi..You are pretty my lady..

Daddy Ziyyad said...

kakchik Ella ialah seorang ibu yang vogue! Serious.

Nice meeting you yesterday.. :)

luahfikiran said...

SALAM,
AMAT GEMBIRA DGN PERTEMUAN SEMALAM. MAAF SEMALAM, LF TERTANYA2 NAMA (INGAT JARI2 HALUS JE).
BBB NI SENTIASA READY. TOLONG SOUND DGN KAKCIK SUPAYA SEGERAKAN. TADI, ADA BACA N3 SEBELUMNYA. ISTERI TANYA KAT MANA BOLEH DAPAT REMPAH GILING BUMIPUTRA?

cik panadol said...

wah seronok la KC p gathering ye...

Aku Ibu Muda said...

seronok jumpa kakchik lagii

hehe

mas saari said...

saya suka gathering blogger!

nyanyisunyi said...

oooo..sblh kak ida ni ella rupanya..kita lom berapa kenal kt sini kan..ms jumpa pun tk sempat bertegur sapa...insyallah nnti lain kali tentu lebih mesra kan..

diana said...

mlas nak komen..
kita cemburu nih!!
wahahhaah..

RashAtie said...

jumpa depan2 mata baru kenal kann....iskk...bila plak kita nak jumpa ni kakchik?

Suara Kalbu said...

Huk alohhhh meriahnya dapat jumpa kawan2 blogger.....

dela said...

seronoknya gathering ramai2... :)

Hanis Azla said...

mmg sgt best.. he..he..

PinKy MoMMa said...

ramainyerrr sangat meriah kalau camni :)

bestlar KC dah ramai jumpa blogger di luar..hehehe bila lar ada can nak jumpa KC ni?

makdara TERdiva said...

pengalaman sesat tu yg kelakar :)

BeloG MTT said...

Wahhh bestnyaaaa !

Scarlett O'Hara said...

Teringin nak join.Abang Gedek bukan main tersenyum!

PUTUBAMBU said...

salam kenal ye kakcik Ella...

azieazah said...

U’re so amazing!

Macam dah kenal lama!

Thanks untuk segalanya. Kak Azie sangat terharu beb!

miya said...

bestnya... jeles!! huhu

MaMa AiNi said...

bestnya dpt join aktiviti begitu !!.hu2x..mama tak pandai drive.. & en hb pula selalu keluar kwsan..jadi mama terperap kat rumah je..hu2x..

ozzy said...

tahniah pada semua yg hadir

gedek! said...

"Dari pada uncle bergambar dengan pokok... baik la kita bergambar ramai-ramai..!"

(maseh terngiang-ngiang kat telinga uncle...)

akuzle said...

KC Ella.. sy yg bwk beby tecik pakai headband putih n parking paling dekat ngan khemah tuh... sebesar2 umat tuh...ehehheheh...

el said...

rmi betullll...
amek gambo smpi ada yg kena candid...hehehe

Anaa said...

Ella, u so gojes.. :)
yang lain juga gojes dan ohsem (dapt dari blog sapa tah tadi).. dok blog walk dari pagi, nak cover setiap blog pasal citer gathering.. saya lom buat entri lagi pasal gathering ni.. ella, i nak amik gambar ni eh, sebab takde sekeping pun gamba sesama..

so hepi hepi that day..

thank u kakcik..

azian said...

kakchik....
nnt kl kita jumpa kita borak lama2 kay...xoxo...

akak mmg best dgn MDT...hehehhe

Ati Masrif said...

tak puas sembang lama
pun dgn ella

apapun aiman tu memang sporting
macam mamanya :)

kak ida said...

salam ella..
kita lom kenal2 lagi kan..insyallah nanti jumpa 2nd time kita kenal lebih mesra kan...