Saya dah kenal Nora

Tuesday, October 25, 2011

Malam Sabtu lepas, bertemankan kawan-kawan bertaraf "Kesayangan", kami pergi menjejak Nora. Excited sangat kitorang nak tau Siapakah Nora yang 'Life nya Secret' sangat tu?

One of my kesayangan ~ Nani Rostam mama kepada Blogger Selebriti fofular Hanis Zalikha. Enjoying the light refreshment before the show. Eh .. dia ni one of my best friend tau. 

Bukan dia je, Dr. Rozzana dan Yanti@Pinky pun ada. Dah lama kami berempat tak ber 'gather'. Ramai begini baru meriah dan complete  beb. 

Ada 1 kumbang menemankan Bunga-bunga. 

Opsss ..Abg Edy husband Dr. Rozzana pun ada juga. Minat jugak tengok show begini ye Bang. Kalau cik abang kita ... Jangan mimpi. Not his world. Sib baik ada Anakanda ku Aiman buat penawar. BTW, the ticket price that we bought is inclusive of the Evening Cocktail. Harga offer untuk Maxis Customer masih 'affordable' lagi buat orang biasa-biasa macam kami. Kalau kena bayar harga asal yang 3 angka, tak kuasa ai. Lebih baik simpan. Sikit-sikit menggunung jugak akhirnya, kan. 

OK. Back to the story. Saya sekarang sudah tau siapa Nora ~ seorang penyanyi Kelab Malam yang mengejar impian untuk menjadi aktress di layar perak. She went for an audition and was offered a main role of "Nora Zain". Untuk mejayakan watak Nora Zain seorang spy wanita, haruslah dia melalui training lasak untuk meningkatkan stamina. She was cheated actually. She was actually trained to be a real spy on a mission to save a life of 5 womens who went missing. Walaupun menyedari diri tertipu, demi Betty makeup artist nya yang juga terjebak dengan sindiket jahat itu, dia bersetuju. Ok. Dah dah la tu. Cerita banyak pun tak guna sebab teater dah habis so no more chance for you guys to watch and see. BTW, without Kak Dibah Noor and Pak Nil, this show will be boring. Both of them stole the limelight of the show more than Nora who is the main subject of the show.

Huuuu .. mlm tu pukul 1:30 baru sampai rumah dan tidurnya hanya jam 2:30 pagi. Esok nya bangun awal untuk masak Puding Jagung sebagai bekalan ke  Potluck Gathering. Pastu gi aerobik. Pastu mandi dan bersiap untuk menjemput MDT di Kota Damansara dan vrooommm terus ke rumah Kakcik Seroja. Malamnya saya keluar lagi untuk Sessi bersama Famili. Dua hari yang 'super penat'. Apa pun, saya bersyukur sebab diberi kekuatan dan semangat untuk melalui tiap-tiap Episod hidup saya yang setiap hari amat bererti.



You Might Also Like

11 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here