Monday, November 22, 2010

Hai ... I'm Zirana.

Hai Frens. I'm Zirana. I might be the rescuer that you are looking for. I am very user friendly, affordable and comfortable. Want to know more about me? Please feel free to visit me here. Hehe .. Tetiba je jadi Promoter baju dalam pelangsing. Haha .. Korang, kalau nak merasa kena peluk dari pagi smpai petang atau pun nak kecikkan part-part tertentu pada badan .. cuba la Zirana ni. Selesa weih. Tak da tulang besi kat depan atau belakang yg akan buat korang rasa tak selesa. Murah lak tu. Aku dulu pakai Premium Beautiful .. sepsg pun dah RM2000 babe!! Yg ni baru RM150. Hehe ..

Byk kegunaan dia. 
Siap dgn sarung lengan dan sarung lutut sekali
Elok utk yg sakit lutut nih. Hehe ..

Complete set!!
Aku nak cuba .. jom la korang
Tak kesah arr kalo korang dh kurus pun,
sbb fungsi dia lbh kpd utk jaga kesihatan

Jom kita melawat Zirana kat sini. Sambil tu, kita amalkan gaya hidup sehat. Hehe ...

p/s : Can order thru me also. E-mail me at kakchik_ella@yahoo.com. Selamat mencuba korang. Hehe ..




20 comments:

eliyaezlinalias said...

owh...kak chik kena peluk seharian ek...
patut la berseri....(*_*)

Gayahspears said...

waw... sihat...
dgn segera Gayah terjah zirana tu sis.. jap2 ya.. away lelaju!!!

SURIA AMANDA said...

wah macam menarik jer..boleh war2 kan ni...

♥..cik_mas..♥ said...

bpe hengget???

AngahSayang2314 said...

wah.... angah pun guna premium beautiful..memang berbaloi2

makdara TERdiva said...

erk! rm150 jer????

mcm tak caye jer kan..

psttt..kakcik, sy pun pakai PB punnn tak kurus2..sedih!

azzey said...

kakchik@ella: murahnya ye kak.....PB mmg tu harga dia...:)

My Little Diary said...

salam,
wow!!!! giler murah rm150 jer.. biar betik kak!!

♥..cik_mas..♥ said...

em...not bad gak harga..semua mampu utk mmbeli...tp cik mas x keje lagi...hahaha.. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
untuk orang ppn jee ke

:~:Budak Degil :~: said...

wah..macam stokin infra red tu ye kak..
mak saye pakai stokin tu, seminggu xboleh berjalan..ahaaha

kakchik@ella said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o. ,, jgn mengada nk cuba. haha ..

Ein .. tak sure sama atau tidak sbb tak penah tgk pun stokin infra red tu. Rasanya mak ein mesti dh ada sakit lain. FIR bagus utk kesihatan tau. Bby baru lahir kita jemur pagi2, kan. Itu lah FIR, baik utk kita. UV ray yg panas terik tu. tak baik utk kita dik. Hehe ..

Princess Nur said...

hehe..ingatkan sapa la ziranan ni k'cik..rupa2nya corset..wow..k'cik jadi bisneswoman plak ek..

ibu_BatRiSya @wardah said...

waa...kurus pon bleh ek..

ardinihumaira said...

dni suka pakai yang cemni. kalau jenis korset tu dada rasa sempit je ;p

alinac lover said...

yong pon tngin nk jual bende ni...
x jumpa lg tmpt nyer hehe

deAnza-wAnda said...

ok x kak chik?? wanda nk try jugakla... premium memg mhal giler as stdent blom mampu lgi la tpi y nie murah ar

kakchik@ella said...

deAnza-wAnda ..

kalau adik pakai betul2 mesti ok. hehe ..

nk order tak?? email kakchik eh. hehe ..

kakchik@ella said...

Buat yg dah order thru email .. tqvm ya. Brg akan dipos oleh kwn akak. hehe ..

Anonymous said...

nk tny..ade jual lg x zirana ni?