Thursday, May 26, 2011

Lagi dan lagi ..

Hari ini lagi dan lagi meeting. Sume stress mengejar 'dateline', Tuan Pengerusi dah lahirkan rasa tak puashati dengan 'output' ... Hasrat nak bawak balik dokumen siap berjilid hari ini seperti tak kesampaian. Paper work projek puluhan juta nak disiapkan dalam masa 2 hari?? Hmmmmm ..pukul 3 pagi cik puan dan encik tuan berkenaan tidur semalam tau .. Dah kerja .. nak wat camna?? Penat dan stress pun layan je lah.

13 comments:

alinac lover said...

aiya..akak busy nyee

MamaEma said...

sampai 3 pagi belum tidur lagi....kalau saya dah stress kak...

risa said...

adohaiiii...ada anugerah super women tak?? saye nak bagi kat akak cantik saye neh...

MamaYatie said...

patut la senyap sunyi jer kakak kita ni..selamat berjuang!

Izan Ishak said...

yelah kakchik dah bape hari tak nmpak jalan2...bz rupanya...

Daddy Ziyyad said...

takpe..takpe..dah free nanti boleh tido puas puas...ekeke

YanaMIB said...

keje kejar dateline mmg memenatkan otak kan kak..chaiyok! chaiyok! ^_^

eelobor said...

cik puan & en tuan berjaga sampai lewat pagi.... adakalanya boleh menghilangkan stress gak

nazirulhazwan~ said...

korje jgn pressure sgt kak oii:) hehe

Kak Aya said...

wahh ni pekerja yang berdedikasi ni...

sarah-najwan said...

ai noe yu kendowit KCE..chayookkkk

Peri PiA said...

u ca do it kc :)

azzey said...

keje yg mengejar dateline ni mmg memeningkan..