Thursday, May 26, 2011

Meeting bukan 'dating'

Fuhhh ... seharian dok kat hotel arini. Mesyuarat ke arah penyelesaian Akaun Muktamad Projek Kuantan. Esok sambung lagi sehari .. dari pagi sampai petang. Bila 'meeting' ni kan, yang paling tak tahan sekali ialah dia punya 'eating'. 8 pagi sarapan, 10 coffee break, pukul 1 tengahari lunch, kul 4 coffee break.  Hmmm .. So,  misteri kehilangan*ecewah .. hilang sangat la tu* ai hari ni ialah pegi 'meeting and eating-eating' bukan 'dating'. Hihi ..

One of the benda yg ai makan ari ni. Sedap u ols especially chocolate tart & kek stroberi tu.
Esok 'repeat' ah*mcm la ada*hihi



13 comments:

Peri PiA said...

adoi,dessert !!

Shiela Firdaus said...

padan pon sunyi sepi :-))

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh byk mkn tu sis..mesti semua best2.rindu akak

kakchik@ella said...

lupa nak set 'auto publish' kt n3-n3, padahal draf box penuh. hihi

saharinasaharudin said...

cakes tu mcm sedap je.nyummmy nyummmy :)

forever love said...

patutla macam pelik je kc tak update entry.. haha

alinac lover said...

oh suka nyaaaaaaaaaa

diana said...

comel2 la..
lama tak makan kuih lapis tu..

eiela said...

sedapnya.. terliur nih kak.

Latest Entri :
Lemang Penanda Raya Dah Dekat

munna said...

adoi...terliur sudah tgk tart tu

Munirah said...

meeting dan eating..haha :P

risa said...

tulah malas kalau ikut meeting kan kak kannnn
asik2 makan makan makan..tp part makan tu lah yg best pon..hehehe

azzey said...

nak sikit dessert tu..:)