Wednesday, November 24, 2010

Wednesday dan Rabu. Samalah tu!! Hehe ..

Wednesday. Rabu. Kita suka bila dia dtg. Sbb dia dan kita sama. Tengah-tengah. Kita suka tengah. Rasa selamat je bila duk tengah-tengah. Sbb ada si hujung-hujung tolong kepit dan jaga kita. Kita tak suka duduk hujung-hujung. Tak da org nak kepit dan jaga kita nanti. Hehe ..

Pagi Rabu kita marah org. Kita marah sbb dia selalu gunakan kita. Bila Boss suh dia buat apa-apa dia cepat "YES SIR!!" Pdhal dia tak tau. Pastu dia carik kita. Depan Boss dia mengaku itu keja dia. Byk cantek kau? Tak habis-habis nak gunakan kita. Not 1st time tau. Kita yg brtungkus lumus kat belakang .. dia gah ke depan dpt nama. Nape tak cite  yg sbnrnyaa ??  Dia ambek kesempatan atas kebaikan kita lah. Byk kali dah. Kita sedih+marah. Kita hilang sabar. Kita 'fire' dia terus. Habis sume ilmu 'Fire Ultraman, Power Rangers' kuar. Kita jarang marah. Biasanya kita kontrol .. kita tak nak marah. Tapi tu lah .. terlepas jugak. Bila sesekali kita marah ..  buruk !! buruk sgt. Kita sendiri tak suka tgk kita marah. Sbb pastu kita akan ambek masa utk ok balik. Nak wat camne, kita manusia biasa, kan. Tak sempurna. Hehe ..


Ambek gmbr sendiri utk hiburkan hati.
Eh .. cop .. cop .. nak iklan jap.
Kita pakai baju baru. Reganya lagi mahal dari opiswear 
yg kita slalu beli kat kedai Setan di KLCC tu (Isetan le ..)
Nape entah mahal ?? Suka pnya pasal kita beli jgak. 
Hehe .. Kecoh je kita, kan. 
Org len beli lg mahal tak kecoh pun!! haha ..

Masa online dgn Boss,  Kak Cool snap foto kita
Bkn acting ye. hehe ..

Kita makin syok berfoto-an .. 
kita suh Kak Senah ambek foto kita lagi.
Mengada, kan. Hehe ..
Alamak .. tak perasan belt senget.
Malu!! Hehe ..


Lunch hour kita berterapi utk pujuk diri. Kita beli benda ni dan benda ni. Habis dekat 1000 tghari ni. Tak pe lah .. sekali sekala. Hehe .. 

Eh .. eh .. kesian awak semua kan. Kena baca n3 merapu kita. Mintak maaf la ye. Ini cara kita utk menenangkan diri. Kita tak harap pun awak suka entry merapu camni. Hehe ..



p/s :- baru lepas borak dgn Mak Johor. Tu psl 'kita-kita'. Famili kat Johor suka ckp kita-kita .. tak pernah ber 'Aku'. Hehe ..





17 comments:

chentaMAYA said...

sabar2!

deAnza-wAnda said...

hahah owg jhor memg cenngitu...kita pon da blajar sket2... nanti nk jd org jhor he....

lawO baju...bli kt iblis lak la kakchik...setan x besh hahha

diana said...

kakchik..
kita dulu duduk johor..
sekarang ni dengan suami dan kawan2 kita pun ngaku "kita" jugak..
dengan kakchik kita ngaku "kita" jugk la..
senang sikit..
hahahah

Tomato Gurl's Life said...

comel la kak ellan...suka tgk..sabar ye akak..senyum2..marah2 nati xcomel plk..hehe

p/s: tenkiu wish besday cik tom :)

Gayahspears said...

ala..manjenye gayah akak marah.. hihi.. xsabar nk jumpe nty!!!

Nisha Ismail said...

kak chik. belt senget pun tak apa, senyum tu dah cukup buat ceria semua yang tengok. selamat pagi kak. :)

bspotgurl said...

kakchik ella, i nampak u semakin kurus ahhh

kakchik@ella said...

Eh .. tak comel la cik tom. Juju comel arr. nak tau sapa Juju?? Tnggu eh. hehe ..

kakchik@ella said...

manja ke mengada tu gayah?? hehe ..

kakchik@ella said...

Hai Nisha .. alhamdulillah kalo blh buat org ceria. Haha ..

kakchik@ella said...

bspotgurl .. sbb zirana lah. hehe ..

AngahSayang2314 said...

salam kak chik semalam ada gi mana2 tak angah ada perasan muka macam kak chik la.. malam

* jangan post kan..

AngahSayang2314 said...

sempat lagi ye snap gambar sambil bercakap ngan boss

:~:Budak Degil :~: said...

amboihaih..
kalah mak dare akak ni..hehe

CiK QiQi said...

wah...posing maut akak kite yg sorg ni..sweet3..hehehe

makdara TERdiva said...

kakchik ku syg..sy lmbt baca N3 ari rabu ni..line tenet kat opis ni bengong..huhu!

sy pun suka berfotogedik ni.. :)

azzey said...

kakchik@ella: akak yg chumel!