Thursday, May 19, 2011

Bila ibu-ibu kuar bergebang ..

Ai tak da problem nak 'dating' dgn kwn-kwn .. tapi make sure anta Aiman gi tution dulu. Pastu make sure jemput dia balik dari tution. That is what i did last Wednesday nite. Tapi ai pandai. Ai anta je .. ai suruh la abah dia jemput balik. Gitu la situasi bila ibu-ibu kuar bergebang. Walau 'dating' sana .. 'dating' sini ... famili tetap no. 1. Betul tak ibu-ibu? Bapak-bapak tak perlu la jawab ye. Ini soklan utk ibu-ibu sahaja. Hihi.

Kak Qis ~ 1 of our Teacher kat Redglow AcademyKakak Cantek , Yanti@Pinky @ Mak Jah Cafe, Bkt Jelutong.

Minum itu .. minum ini .... gossip sana .. gossip sini .. makan tu .. makan ni. Tiba masa utk 'goodbye hug n kissess' rasa tak best je. Mana de perpisahan yang best, betul tak? Tak pe la geng, ai bagi u ols serangkap pantun camni :-

Daun selasih daun keladi, ada masa kita 'dating' lagi. 

20 comments:

nazirah said...

wah2 enjoy sakan ek ibu2 ni hehe ;)

azila said...

ala..bestnyer kc.k.qis pon ader?dah dpt x benda tu?heheh

sarah-najwan said...

betulkan..kita pi la mana2..igt kat anak2..siap call hubby kalu kita suh dia jempuat anak atau uruskan anak..

kalu laki kita...huhu..dorang kalu dating ngeteh ke hape..agak2 igt tak kat anak2 atau bini dia eh..ehheee

YanaMIB said...

dating smbl makan mmg pakej terbaekkk! ^_^

Daddy Ziyyad said...

banyak pot pet pot pet tak? hahaha

forever love said...

tak ajak.. majuk doplohpat saat...!!!

Tina Othman said...

wawawa bestnya dating2

rara pinkmafia said...

rajinnya akk dating dating.bile nk dating dgn rara lak ni.nk jugak cheese cake mcm bro curly =)

munna said...

seronoknya ibu-ibu yag gorjes dan vogue ni keluar bergebang ye....

makdara TERdiva said...

sesekali bila dpt peluang keluar mcm ni memang takkan dilepaskan asalkan dgn keizinan & pengetahuan suami msg2 :)

diana said...

deting..deting jugak..
anak tetap keutamaan..

Nor Suhaiza said...

wowwww...
pi dating...
gosip pe ek slalunya ibu2 ni...
ngeh3...

deAnza-wAnda said...

kita da jauh x leh dating daa... jeles nih...

alexa yussida said...

ibu ibu yang awet muda..nak petuaa:D

Ati Masrif said...

ella mmg rajin berdating2

kita ni payah sikit pasai anak2
kecik dan takde org jaga :)

Hanis Azla said...

bilalah nak dpt kuar dating dgn kak chik yg cantik ni.. he..he..

Peri PiA said...

hehe,jeles
bila kite nak dating ni

risa said...

kak..bila nak dating ngan ai plak? hehehe

cik bahulu oren said...

bestnye tngok ibu2 berdetink
hehee

Princess Nur said...

kelass ibu2 ni..semuanya bloggers gitu..aww