Sunday, May 29, 2011

Meraikan si kembar ..

Meraikan harijadi ke 7 Si kembar ~ My bestfren's dotter di Institut Latihan Perhutanan (FRIM). Si Kembar sungguh kiut dan comel. Bak kata Umminya di status FB nya ~ Amazing 7 years of double joy and happiness. Sebagai ibu yg bertuah kerana memiliki anak kembar, bila anak dah besar camni .. sure teringat susah senang menguruskan diaorg saat diaorg 'baby' dulu, kan. Ai yg menguruskan sorang baby pun penat .. camna la agaknya ibu-ibu yg ada anak kembar ye? Nak pulak ibu berkerjaya mcm Yanti ni. Kalo keja biasa-biasa cam ai ni tak pe la jugak, ni 'Management level' kat DRB tu hah. Camna la sibuk dan kalut si Yanti ni masa si kembar baby eh??

Kembar dan keknya. Dah tak sabar-sabar tu  .. senyum meleret ..

Nasi lemak, macaroni goreng, karipap, nugget, donut dan buah-buahan.

Lepas makan, jom mandi.
Air terjun kat dlm FRIM ni memang best. Dingin dan menyejukkan. Amboi Aiman .. senyum bukan main meleret eh. Mentang-mentang mandi bertemankan 'aweksss'. Hihi.

Kembar dan sepupunya. Selesai sudah aktiviti pagi Ahad ~ meraikan si Kecil. Balik dan rehat sekejap, sambung pulak dengan aktiviti 'meraikan pasangan bahagia' versi tengahari. Two invitations in a day ~ I like ... tak yah masak u. Hihi.




12 comments:

risa said...

wahhhhhhhhhhhhhhh...kak, kite dah lama tak pi terjun air terjun neh:)

eliyaezlinalias said...

kt ne neh kc?
cam besh~~~

zacky ~786~ said...

comeii yer.. :)

Ismayanti said...

samala kita keje bese2..hihih..xder yg luar besenyer..teringat2 sejuknyer air..beshhh..

Isteri Encek Bard said...

comel nyer semua

Isteri Encek Bard said...

lama tak pi air terjun

Ct Arina said...

bestnye air terjun die! >_<

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dah lama adik tak mandi air terjun sis..hihi

Adinda Amy Sensei said...

bestnya..

munna said...

cantiknya kek twins ni... twins pun comel..

p/s : teringin nak anak kembar...

diana said...

aiman senyum tengok kamera ka ,tengok awek???

alinac lover said...

best2~