Friday, December 24, 2010

Cuti Sabtu yang buat aku terlebih suka ..


Cuti Sabtu is very meaningful for me. Almaklumlah .. i kan keja tiap-tiap Sabtu. Dpt off either 1st or 3rd Saturday je. Maknanya dlm sebulan tu, cuma 1 Saturday off je kitorg kt ofis tu dpt.

So, bila tak keja ari Sabtu mcm ari ni, .... HEAVENSSSS sgt rasanya. Hihi ... U ols .. buat apa ari ni? Aku pagi ni nak gi rmh Mama Hanis Zalikha jap, pastu tghari nak kuar dgn rakan muda sebaya (muda ke ??? perasannya kita .. haha). Pastu nak rehat.  Jarang dpt melepak kat rumah camni.

Selamat Berhujung Minggu dan Selamat Bercuti korang ....




12 comments:

sarah-najwan said...

selamat berjalan2 kakchik..ambo jugok bz nge senaman jari..waaaaa..

arini kene pulun sapa abis..huhu

cik panadol said...

happy weekend kak chik!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh nak jump member ye..best2.

diana said...

muda lagi la kakchik..
heheh

AiDa AzRyN said...

whoa.. bestnye dapat p jenjalan.. XD

Papa Mifz said...

wah seronok nye cuti hari sabtu...enjoy2...kerja mcm papa mifz pun jarang cuti weekend....

noreed said...

saya berjogging di pagi sabtu :)

Heidi Shafiq said...

kem salam kat hanis zalikha ye..

alinac lover said...

salam hujung minggu

Kasim Ahmad said...

lama Bulan xmelawat kakchik..hehe

azzey said...

kakchik@ella: smlsm say jln2 ke KL lagi....sehai suntuk. penat tp seronok bila dpt apa yg dihajati.....:)

misza said...

saya keje memang 5 hari setengah setiap minggu. kalau dpt cuti sabtu memang best, tapi kalau cuti jumaat lagi best sebab bos akan terus bagi cuti sabtu.hehe.