Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

KL International Motor Show 2010 - PWTC

Oh My .. i have a lot of unpublish entry in my draft box. Ketepikan dululah, bagi laluan kat entry Kuala Lumpur International Motor Show 2010 ni dulu ye.

Very interesting. U guys should go and see. Transformer Bumble Bee, Perodua Bezza, Batman, dance performance at Hyundai booth yg buat anak-anak bujang aku tak berkelip mata (dah pandai gatal eh .. hehe ..) and many-many more. RM20 je entrance fee, mcm-mcm korang blh tgk. Lots of fun and entertainment and free gift too. Harley Davidson merchandise on 20% off dan jgn lupa, org yg berkunjung pun byk jugak. So, dtg awal-awal cos very longgggg queue kat kaunter tiket tu. But dont worry, the servis is very tip top. Hehe ..

Gambar byk gila weih.But donno y cannot upload mlm-mlm. Bkn pertama kali masalah camni timbul, byk kali dah. Esok-esok la ye. Hehe ..







5 comments:

Princess Nur said...

wah..bestnyer k'chik gi jejalan ari ni..nur dok kt umah jer..hujan manjang..cepat upload pic k'chik!

Para Jamaludin said...

ha, bumblebee tu yg robot punya ke keta kak? ingt nak pegi tapi tatau sempat ke tak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam
wahh tgk keter...best2.hehe

kakyon@kakrose said...

salam ella,
semalam rasa mcm nak gi tengok.letih sangat.ella usha2 ye..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pegi jugak last sunday...pack gila...