Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bloglarian. Yeah .. Mari lari sama-sama.

Yeah .. Let's jog and run together. Sokmo berjalan so y not sesekali kita berlari. Cepat sikit sampai. Hehe ..

Kena tag lagi. This time double tag ok. 1st by fizzo and 2nd blogger yg tag benda yg sama kat aku is Kanda Kesayanganku, Kanda Yon. Wah .. terasa diri begitu berharga. Alahai .. perasannya aku. Org len kena tag tak kecoh pun. Haha ... Saja gurau la korang!! B4 that, nak bagitau sikit ni. Sbnrnya, i tak suka kena tag. Haha .. But wat to do, that show that at least ada gak org notice me and got the heart on me, right. Statement yg sungguh syok sendiri - mati la aku kena kutuk dgn korang pasni. Haha ...


OK lah. Stop merapu. Let's go to the topic. M sure most of u aware and dah tau pun psal BlogLarian ni. Aku je yg sokmo ketinggalan keretapi. Hehe ..



Ok, ada 6 syarat dan Syarat2nya adalah seperti berikut:

1) Macam biasa, kena ada banner BlogLarian.
Done.



2) Kena I Follow.
Done jugak. Hehe ..

3) Cipta Slogan yg Berbunyi... Saya suka berblogwalking kerana...
Blogwalking menemukan saya dgn blog gempak gila, blog mcm-mcm ada, blog brochure, blog information counter dan bla .. bla .. bla. Paling best, menemukan saya dgn kwn baru yg belum tentu boleh jumpa di alam nyata ni.

4) Tag 3 org rakan atau lebih

5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian
BlogLarian is an upgraded version of Blogwalking whereby u can open a few tabs at one time. Its convenient. Lets see the tutorial here. Alamak .... tetiba je terspeaking London, pdhal berterabur. Hehe ..

6) Akhir sekali, Masukkan link en3 bersama tajuk blog ke dalam komen blogPendaftaran BlogLarian untuk buat pendaftaran.
Orite. Pasni i gi situ eh. Hehe ..


7 comments:

azzey said...

kakchik@ella: saya pun join gak kak. kat senarai ke-72....:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan blog nie...dapat merapatkan hubungan sesama kita....

alinac lover said...

hehe


yong pon da join~

makdara TERdiva said...

x larat nak lari dah!..merangkak jer..haha!

diana said...

selamat berlari bersama2 ye kakchik..
heheh

Fizzo said...

tq kak... sudi jugak akak join... hehe...

!eNa PnG said...

salam..

Saya teman serumah dalam bloglarian...



selamat berkenalan..:)