Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hari ni - 11/12

Apa la istimewanya 11/12 kan. Lainla 10/10/10 atau 20/10/2010 hari tu. Hehe ..

Biasa. Mcm hari Sabtu yg lain jugak. Tapi sedikit istimewa sebab ari ni anak Tuan Kerusi (Chairman .. hehe) Kump. Media Karangkraf kawin. Tuan Kerusi tu my uncle. So, yg kawin tu sepupu aku le. Istimewa jugak hari ni sebab 1 of my coach pun naik pelamin. Plan to go to Mentakab this morning tapi mengenangkan Mak Johor, Abah dan adik-adik akan turun dari Segamat hari ni and its a bit rush for me to be at two places, so the plan has to be revised.

So, instead of going to Mentakab, i stay at home - berterapi dgn pokok-pokok pada waktu pagi dan bersiap untuk berkenduri dgn sedara mara dari Kelantan pada waktu tengahari. 

Saat berterapi dgn pokok-pokok, hati merasa sungguh tenang dan damai. Aroma  daun-daun yg dicantas sungguh menyegarkan. No wonder tukang kebun mencintai kerjaya diaorg, kan. Ada ketenangan jiwa rupanya. So, i got double therapy today, dgn pokok-pokok dan dgn sedara mara. 

Esok?? Mmmm ... rehatlah Ela. Dah berapa wiken tak berpeluang berehat. Sokmo padat dgn aktiviti. Better bagi peluang pada tubuh, minda dan poket utk berehat. Sokmo kuar duit, tokey kedai tu kaya, kita?? Rasanya simpanan kat bank tu makin tipis kot. Bayangkan, baru 11hb i have spend about 2K for shopping only. Kalo btl2 kaya tak pe la jugak, kan. Hehe ... Kalo camni punya gaya berbelanja, bila fund utk bina banglo tu nak penuh eh?? Oopppss .. terlebih la pulak. Hehe ...

For my fren Eta, sorry cant join u for karaoke this afternoon. Family 1st dear, kang kena blacklist dgn uncle i yg jugak boss u tu, susah kita!! Hehe ..

Buat yang lain-lain .. Selamat Berhujung Minggu, kawan. Hope u enjoy your wiken, ya.








7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie weekend sis....enjoy ur weekend k...

vict said...

selamat berhujung minggu.... moga mendapat waktu rehat yg betul2 mrehatkan...

eVy-D-YaNa said...

Salam.

sy dalam rumah blog yg sama dgn awk dlm list bloglarian...sy dh follow blog awk.. =)

selamat berkenalan!

For my recent post, pls visit Talk of A Soul
tQ~

A.D.A.M. said...

Sama la kita. Selamat berhari minggu. :D

alexa yussida said...

akak lg lg bz!slalu je bz..hehe...rest n hav a nice wiken ye kak:D

nti upload pic kawen kazen tu..mstii beshhh:)

Princess Nur said...

k'chik, tk jumpa artis ket kat majlis kawin tu..hehe

diana said...

selamat berhujung minggu..