Cuti akhir tahun ye?? Aku dah cuti dulu da ..

Friday, December 31, 2010

Rasanya aku jarang sekali kita bercuti di akhir tahun. Biasanya hari-hari terakhir tu la hari paling sibuk sekali. Nak 'clearkan desk' masing-masing. Takmo la carry forward keja ke tahun baru.

But this year is different. Bcos of certain reason yg tak dpt dielakkan, i took leave on 30th Dec which is on Thursday. So, aku cuti awal sehari dari korang .. hihi ..

Pagi 30/12 - Breakfast at McDonald with my son Aiman
Aku tak penah rasa rugi tak ada anak perempuan even many say so
As time goes by, he become my friend and my bodyguard

And then spend time with another kesayangan,
My sista, KY (Kak Yang) n family. Mkn2 .. gossip2. 

Finally, bwk kesygan paling swit but kdg2 sour Si Sara Ardinie jln2
keliling taman. Kiut kan dia? Senyum dia lagi manis dari Mama Udanya. 

Wah .. hari ini dalam sejarah sebab ambik cuti hujung tahun. Dan hari ini dalam sejarah jugak sebab ini adalah n3 pertama dlm tahun 2011 ni. Selamat berhujung minggu dan Selamat tahun baru, korang.




You Might Also Like

15 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail