Pinjamkan aku RM5000

Monday, December 27, 2010

Korang .. pinjam RM5,000 boleh? Nanti aku bayar balik. Eh .. pe kes tetiba aku nak pinjam duit korang eh. OK. Baca kisah benar di bwh ye. Kisah benar tau bkn Misteri Nusantara. Aku pandai buat cite yg 'real' je .. misteri-misteri tak reti. Hihi ..

Bkn aku lah. Tadi ada org sms nak pinjam RM5,000 dari 'Kakchik' nya. Buat apa? Kenapa? Wah .. aku punya soalan mcm mato-mato nak pencen bln depan!! haha ..

Gaya tak kalah .. hebat .. kalau bercakap bkn main lebat. Kalau ada pe2 event yg mlibatkan makan-makan, dia ni sokmo jadi tukang 'sponsor'. Bkn sikit2 punya sponsor tau .. seekor kambing dia bagi. Bkn main gah di mata masyarakat tapi hakikatnya? Masih ada lagi ye org camni. Mementingkan status dan gaya walhal ???? Ni la yg dikatakan 'BIAR PAPA ASAL BERGAYA' kot?

Fren, let me tell u this. If u come to me, u want to borrow my money sebab anak kau sakit or any other logic and rasional reason, maybe i will consider.  But not for reason yg bkn-bkn. Cukuplah yg dulu-dulu tu. My advise is .. Cari org lain. Nama aku bkn ALONG. Nama aku Kakchik@Ella. Haha ..







You Might Also Like

23 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail