Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Beginikah 'Shop like a Diva'?

Ingat lagi tentang Shop like a Diva? Begini kah? Sampai lapan beg kain dari Gulati's/Euro Moda dia beli? Hehe ..











12 comments:

My Little Diary said...

salam

shopping sakan kak oii!! hilang demam saya kalau bab shopping ni... huhu
window shopping jerr... :p

MamaYatie said...

ha'ah la kot..mirip2 dah tur

diana said...

sakan!!!
heheh

eliyaezlinalias said...

huh!
xleh jadik
nak kena join neh
YES da stat smlm..sya blom stat lagik
isk!isk!

azzey said...

kakchik@ella: perghhhhh byk shopping tu. nak satu beg kak....heh3..

p/s; kak, saya dh dtg nih....buat air ek....:)

alinac lover said...

tudia...borong sakan~

azila said...

mmg divaaaaaaa..:)sonok ni kalu jalan2 ngan kaki shoping gak..

deAnza-wAnda said...

mak ai banyak nye kak nak watpe ni raya pon lambat gi...

Fathiah Rosdi said...

aha...owg kaya shj shopim bgni..;)

neni izazi said...

shopping sakan tu....simpan buat baju raya la nnti...

mellow said...

fuhhh dh boleh buat bju rya for 3 years sekaligus ;P

cikpuanhady said...

wahhh..memang banyak tu..memang diva shopping tu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire