Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

apa kata iklan kat sini pulak?

Want to advertise your product? Kat internet, kat tv, kat newspaper, kat radio, kat majalah, kat bas, billboard .. there are so many medium of advertising now.  Oopss .. not to forget, kat blog yg high traffic pun boleh jugak.

Kat 'Restroom' pun boleh  ..
Impaknya lebih sebab dibaca lbh kurang 1 ke 4 minit seorg.
Cuba lah iklah kat sini. Hehe ..

9 comments:

Encik MamaT said...

nak iklan blog kat dalam tandas la.. sambil qadha hajat leh promosi... hahaa

Princess Nur said...

hahaha..bole try ni k'chik..

theblabber. said...

agreed kak. tak pernah terfikir lak kan?

haha.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

adik pun nak pasang iklan jugak la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

skrang mana2 tempat pun ada iklan kan...

Lizzie Yasmin said...

kalu iklan dlm toilet nie, mesti nak baca.. tak boleh klu tak baca,.. mmg iklan paling berkesan.. dan rasanya iklan termahal kot...

diana said...

dalam tandas pun ok..
asal laku..
hehe

deAnza-wAnda said...

patut la tokey iklan kayoo...

azzey said...

kakchik@ella: sempat amik gambor ye kak....hu3.....