Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Naik angin aku camni!!

Line penuh, kat FB laju tapi blogger.com slow!! lembab gila. Kura-kura dan siput babi pun tak lembab camni. Upload gambar tak boleh, komen box korang aku tak boleh masuk. Sib baik ada yg ada Shoutbox. Boleh gak aku menjerit kat situ. Pe hal kat FB ok kat blogger.com tak ok?? Ni mesti pasal kita sume berblogging serentak ni.

Wa frust gila ni beb!! Wa bkn selalu ada masa bersantai atas katil malam minggu camni. Selalunya malam minggu wa merayap beb!! Wa gi skodeng christmas decor kat mall-mall pastu wa feeling2 mcm kat oversea beb!!  Kdg-kdg wa buang duit kat Uptown ataupun wa merayap kat Petaling Street, Bukit Bintang, pastu wa gi skodeng operasi Mat Rempit depan Dataran Merdeka pulak. Wa ni memang arr dah tua tapi ati wa muda beb!! Ini mlm wa tak kuar pasal wa penat gila .. pagi tadi wa jadi tukang kebun kat rumah sendiri, tengahari wa jadi PRO kat wedding kazen wa. Habis wedding, 2 bijik keta follow wa balik rmh. So, wa jadik bibik utk tamu-tamu wa beb!! Malam ni wa ingat melepak kat blog lu org arr, tgk lu org ada sehat ka?? lu org apa cerita?? Pagi sok wa nak gi joget-joget pulak. Tengok2 jadi camni. Naik angin wa beb!! 

Eh .. pehal tetiba watak berubah jadi Minah Rock Kertu ni ?? Kalo frust dan naik angin bunyi cenggitu eh?? Hahaha .. Tetiba je lu ..wa .. lu .. wa .. Hilang manis i, you. Hehe .. manis sgt la konon!! Tawar lebio ada ler. Haha ..

Begini la rupanya penghujung Sabtu aku ye. Hehe .. Dah la tadi terpaksa turn down 1 last minute job utk lead aerobik kat Seksyen 10, Shah Alam. Bayaran lumayan tapi terpaksa ku tolak sbb i already got bookings tomorrow. Bukan rezeki aku la tu. Seksyen 10 tu kat mana pun aku tak tau!! Haha .. 

Habis sudah mood merapu aku. Sume dah terluah di sini kot?? Hehe .. Anyway, Monday i got interview. Interview apa?? Rahsia .. mana leh bagitau. Hehe ..

Good nite my lovely readers. Terima Kasih sbb baca entry saya naik angin versi Minah Rock Kertu ni. Hehe ..




12 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..
Good luck tuk interview sok ye?

cik panadol said...

jgn marah2 kak...hilang cun nnt haha...

wah interview?gud luck ye!

Ati Masrif said...

janganlah marah macam tu nanti cepat kedut..huhu

sarah-najwan said...

seme org dok berblogging kot..wahahaa..

sabar yer kakchik..saya bab line mcm siput sedut utk berblog ni..tersangatlah faham...sb saya dah merasa dulu selama 3 minggu..

amat menyeksakan...

Cik Tom said...

good luck akak!!interview pe ye??cerita nanti tau...

alinac lover said...

aisehmen..asal jadi gitu?


sorry kak..td yong otw dr taiping nak balik rumah..

bteri pulak habis x sempat nak reply msg akak..

blog yong ni ada masalah kot sampai org xleh buka..

akak leh tgk kan blog yong?

[n a j e e b] said...

yeah! i like it! you rocks kak! sempoi habiss!!

alexa yussida said...

hehe..u rock la akak^^

gud luck kak interview:D

diana said...

wah..
kakchik bila marah terus keluar "wa lu" ye..
takuttt!
hehhe

Anonymous said...

napa nak cari keja lain ke? keja tempat sekarang tak bagus ke?????anyway good luck

kakyon said...

sejak kebelakangan ni memang slow nak BW..
dpt offer bagus ye..semuga berjaya..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uit ada interview...gud luck sis...