Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Lifestyle/Gaya Hidup


Dari siang semalam sampai ke malam sibuk bercakap dgn one of our blogger fren tentang 'lifestyle/gaya hidup'. Ya betul, kita hanyalah org biasa yg punya gaya hidup yg biasa-biasa. Tiada yg istimewa tentang kita. Kita bukan lah org terkenal yg punya gaya hidup yang hebat dan boleh dibanggakan. Tapi kita mungkin ada sesuatu yg boleh dikongsi bersama teman-teman yang lain. Tentang bagaimana kita menyusun atur hidup kita sebagai seorang anak, suami atau isteri, ibu atau ayah, sebagai pekerja, sebagai blogger dan buat aku, yg mengamalkan gaya hidup sehat.

Bukan niat kita hendak menunjuk-nunjuk. Kita pun tak pernah merasa kita lebih hebat dari yang lain tapi niat kita hanya satu - sekadar ingin berkongsi cerita dengan rakan-rakan dan pembaca-pembaca yang lain.

Cerita selanjutnya?? Tunggu ye kwn-kwn. Akan ku khabarkan nanti. Promise.


4 comments:

BEN ASHAARI said...

erk..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam sis..ye,kita hanya nak berkongsi ngan semua..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gaya hidup bebas...eh x..x...hahahahah

alexa yussida said...

wahhh.. comment dr BA..akak mmg hebat^^