Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Aku lah Ratu itu.

Echewah .. Tajuk n3 boleh bikin u ols nyampah kat i. Hehe ..

Selain dari suka joget-joget kat sini, suka tulis blog .. i have one more kesukaan which is Membelai Diri, sampaikan 1 of my fren called me Ratu Salun. Sbb masa dia bukak salun kat Kota Damansara dulu, every wiken i spend time kat salun dia. Sume treatment aku buat. Termasuk la 'Body bleaching'. Habis 'blonde' segala mcm rambut kat badan!! Haha .. Taksub sungguh aku menjaga diri. But now i have reduce these activity. Bkn sebab dah tak suka but since my fren dah pindahkan salun dia ke Kedah, i hardly find salun yg betul-betul menepati citarasa aku. So far paling best pun Day .. Dream Spa kat 1 Utama. And Ahad lepas, aku pegi membelai diri di sini pulak.

The only photo i have bcos alone. Tak pakai flash sbb takmo ganggu 'privacy
 tetamu-tetamu lain.

Ramai yg tanya, sakit tak buat Reflexsology?? Tak sakit pun. Aku siap blh terlena skjp. Hihi .. Tapi kalo therapist tu guna kayu to massage your feet, then u better dont proceed. Secara logiknya, mcmana dia nak rasa saraf kita kalo dia guna kayu? Kalo guna jari  tu logik la, kan. 

Tempat ni skrg ada promosi ye. RM20 utk urutan kaki selama setengah jam. Murah, kan. Cuba lah u ols, sementara murah ni. Hihi ..




17 comments:

Gen2Merah said...

wahhh... bestnya kena urut2 tu kan... hehehe..

AngahSayang2314 said...

nie sejak bila lak kak.. nak jadi duta nie... promote nampakkk hehehe

Ati Masrif said...

salam ella,

lama sangat tak ke salon
facial pun dah 2 tahun tak buat..
hai..habis muka kita...huhu

Princess Nur said...

nur pun penah buat urutan reflexsologi k'chik..best walaupun sakit jugak kadang2 tu..

azila said...

lor..sama citarasa dan kegemaran la kt ni kak chik..

makdara TERdiva said...

kak, 1 day leh kita together2 pegi spa..sy pun suka buat reflexsologi ni..rasa nak tertido jer..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aduh...terasa ngilu...belum buat lagi dah rasa ngilu..camno...

aibaks said...

kat shah alam de satu kak.. tapi tak tahu la best ke tak..

alinac lover said...

a.a. kalo guna bleaching mmg perang habis la blu roma kat badan

bleaching yg akak beli tu da pakai ke blom?

yong masa kerja spa dulu pon ada buat refleksology..guna jari je x guna kayu..guna kayu leh rosak tisu tu..

Liana Ryan said...

macam best la.. nak juga cuba tapi dun jauh.. hehe

deAnza-wAnda said...

ishk jeles la t kite g same la kak da lme x urut2 niy

diana said...

kita pun lebih suka kalau urut guna jari..
guna kayu tu macam tak bagi kesan apa pun..rasa sakit je.

sedapnye la bila kena urut..
ketagih rasanye..
hahah

AiDa AzRyN said...

whoa!bestnye!! 0_0

Amy Syaquena said...

As'salam..

sekali memanjakan diri memang best kan..

alienelliz said...

belum pernah rase ni..nanti kena p gak..haha mcm best ja org urut2..hehe =)

THANKS FOR YOUR COMMENT DI BLOG ALIENELLIZ..=)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
layan saja kak
mana puteranya yek

azana said...

besnya... nk urut jgk...heee:)