Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Janda tu baik lah ..

Kalau pegi mandi sungai, tempat ni sokmo jd pilihan. Our family suka mandi sungai compare to air laut or air berklorin mcm swimming pool tu. Hehe ... 20 tahun yg lalu, we started to explore Kg. Janda Baik. Selepas terpesona dengan suasana kampung yg tenang dan air sungai yg bersih, sungai-sungai lain kami pangkah sudah. Kejam sungguh kami, kan. Haha ..


The latest resort here. 


Utk yg dtg daytrip mcm aku. u can sewa this pondok rehat.
Make sure u book in advance.
Nak book?? Email aku eh. Hihi ..








Dah penah tulis about Janda Baik before. Just visit my previous entry for more and more pictures.



9 comments:

azana said...

wah...besnya mandi sungai...

Para Jamaludin said...

aii kakchik. lama tak nyinggah

kin said...

nampak segar & nyaman... rasa nak pegi sekarang jugak! ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya..xpenah lagi sampai dekat janda baik nie..teringin nak g..

::Budak Degil:: said...

sy xpenah ke sini kak oi..kesian kan..haha

b a m b a m ' s said...

baca tajuk ingat janda mana lar tadik..hehehhe

Fathiah Rosdi said...

kak chik mmg ske p sni eh??
sllu wt entry de kaitan dgn janda baik..hhuuuhu

F.A.R.A.H. deeb said...

Aisehmen teruja la pulok! Akakkkk... sewa pondok tu sume bapr rm & caner contact? Dia punye location ade signboard ke?

MaMa aDaMaQiL said...

la KC dh penah dtg ke as-sakinah ke???pn.rusma tu untie nat..