Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Diva ??

Ai bukan diva u. Ai org biasa je. Ai tak penah teringin nak jadi luar biasa ataupun lebih hebat dari yg lain. Cukup lah ai istimewa di hati teman-teman rapat dan famili ai. Ai tak mahu jadi 'Ter ... ' antara kita-kita. Ai nak sama kita sume sama, boleh?

Tapi ada satu petang .. sedang i bersantaian bersama famili di The Curve, tetiba i terfeeling diva.  Sebab i ternampak benda ni :-


With CT Bank Credit card, u shop like a diva. Hihi ..



13 comments:

MamaYatie said...

shop like a diva, bayar utang like apa kak? hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

shop like diva tue i likkeee
tapi pay like pemiutang tue nanti i dun likkee..huhuhuhuh

SURIA AMANDA said...

shop like a diva..lepas shop jadi papa...huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

time nak byr hutang mcm diva tak?haha

makdara TERdiva said...

kehkeh!! nak jd diva meh la dtg selalu kat blog MDT.. :)kompom terdiva ..haha!

diana said...

kita tak pakai credit card..
takutt terbabas!
heheh

AngahSayang2314 said...

yer ke tue ter..ter..ter.. nie???

kakchik@ella said...

btl kwn2. shop like a diva mmg marvellous. time issue cheque, turun takhta aku. hehe ..

::Budak Degil:: said...

ha..ni MDT boleh la pegi..haha..
eh..akak pon tergolong la jugak..

azzey said...

kakchik@ella: nak gak jd diva kak....:)

kakyon said...

bila tak sihat..baru trasa diva..ada org ambikkan air minum u!. kalau tak..ah! kau ahmbiklah sendiri! huh! huh!..hehe..

Cik Tom said...

shop like a diva...bl hutang menimbun??hehehe

neni izazi said...

kalau ada credit card mmg la boleh shopping like a diva..tp time nak membayar tu..hik..hik...susah...