Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Gambar di KL International Motor Show 2010

As promised here, this are the photos taken at KLIMS 2010. The expo will end this Sunday, 12th December. Sempat lagi kalo u ols nak pegi. But my advise is, go earlier. Kalo dpt pegi kul 10 pagi lagi bagus sbb exhibition hall dia 3 tingkat. Besar dan luas gila!! Child under 12 years old masuk free ye. Beli Family tiket  -RM40 shj, blh bwk up to 5 kids under 12 years old. Untung sapa ada anak ramai tp kecik-kecik tu. Hehe ..

 Long q at the ticket counter

 Otw to Hall 1, long qqqq ..

Transformer BumbleBee ..

The new Perodua Bezza.
Kalo tgk MyVi & Viva, cam tak caya Perodua kuarkan keta secanggih ini. Hehe ..

Part of the free gift. Byk lagi tapi nak tunjuk kat korang yg ni je. Hehe ..

 Peugeot

 Ferrari ..

 Chevrolet. I terpk ... Org ambek gmbr keta or model-model seksi tu?? Haha ..

Haqeem called this 'Rice Bucket. Hehe ..

Model Peugeot. Hehe .. 

Lupa sudah nama moto berbumbung ni. 

Harley Davidson kot?? Lupa lah ..


Proton Lotus kebanggaan negara ..

Mmg enjoy spending time here. Lots of fun and entertainment for the adults and kids too. Ada clown, ada batman, ada live show, blh sopink barangan akesssori keta, mkn dont worry, kafeteria ada. Make sure u come with poket penuh ye. Hehe ..

15 comments:

eliyaezlinalias said...

wah! berjalan sakan yea...

aibaks said...

wa... bestnyer dapat berjalan2.. huhu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best gila kan...tapi a bit frust la dengan batman huhuhuhuhu...

AngahSayang2314 said...

wa.. bestnyerrr kak chik tak kan tue jer gambar2 nyer.. nak tengok lagi best wooooo gambar2nyer macam tak caya jerrrrrrrrr

AiDa AzRyN said...

whoa! ferrari! 0.o

vict said...

saya ada pergo jugak sabtu baru ni... nak tgo kereta bezza tu dak dpt nak pegi rapat.. org penuh dok kerumun... tapi terpesona jugak dgn 5 model proton.. tuah, jebat, kasturi, lekir dgn lekiu... gempak.
tiket: 20 hengget..

nabilla syima said...

pelangi minat motor2 besar kak chik...hhihi...yg ni kalau hubby ajk g tak moo la..sbb awek2 tu seksi sgt laa..seksa nnt nengok nye...hihiihih....

MamaYatie said...

tak berkesempatan nak gi..hmm..weekend this month sudah penuh schedule

makdara TERdiva said...

ini kalau bawak "alif aziz" komfom dia x nak balik..kalau balik pun kena bawak keta2 yg beso tu sekali..haha!

:~:Budak Degil :~: said...

woh..teknologi zaman skng memang canggih sungguh..patotla org2 zaman skang ni gemok2 blake..aahhaa

Gayahspears said...

perghhh..mantapla gambo model2 seksi tu.. hahahah... keta makin berseri..kah3

My Little Diary said...

salam,
alamakkk bumblebee laaaa.... sukeee
awek2 kat keter tu pun bole tahan gak! keke lama gak mata ni tenung.. :p

alinac lover said...

waaa...awek2 seksi sgt tu
hehe

A.D.A.M. said...

Nak bumblebee! :)

alexa yussida said...

model lg mnyerlah dari keta..nape la kena sexy meksi...aigooo..huhuhu..